Lehetséges hogy most történik a beágyazódás, vagy már megtörténhetett?
Figyelt kérdés
A ciklusom 28 npos,és ma vagyok a 21.napon.2 napja eléggé fáj a melleim alja.Ebben a ciklusomban érdekes hogy nagyon alacsony volt az átlag hőm,35,6-8.Általában 36,5 szokott lenni.Tegnap 36,4 volt,ma 36,9re ugrott.A melleim nagyobbak.Mit gondoltok?2009. szept. 28. 14:16
1/1 anonim válasza:
Azt, hogy még vagy 7 napod, mielőtt megtudod, mi van. :-)
Én a saját káromon tanultam meg, hogy a nemvárt előtt ne nagyon keresgéljek tüneteket. nem egyszer volt, hogy azt hittem: na, ez tutira beágyazódás, még fáj is, még vérzik is... aztán megjött. Amikor viszont tényleg teherbe estem, nem volt semmi. Egyszerűen csak kimaradt a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!