Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sűrű kréme folyás...

Szerintetek sűrű kréme folyás mensi előtt 1-2 nappal jelenthet babát, vagy inkább a mensi jele?

Figyelt kérdés

Nagyon várjuk a babát és remélem ez annak a jele.A mellem hihetetlen,de csak oldalt ici-picit fáj,ami számomra szokatlan.Ezzel szemben a mellbimbóm lett érzékenyebb érintésre.

Akinek van ilyen tünete és méghozzá pozitívtapasztalat az írja meg nekem légyszíves.

2013. máj. 2. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont, hogy nem volt folyásom mikor terhes lettem, mensi előtt szokott lenni...
2013. máj. 2. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Jajj,most egy picit elszomorodtam :-(
2013. máj. 2. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:

borzalmasan érzékeny volt a mellem szinte az is fájt ha a póló hozzáért, menstruáció lett belőle

krémes folyás nekem 1-2 nappal menstruáció előtt van

2013. máj. 2. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a cicim szúrt iszonyatosan...semmi más előjele nem volt :) szurkolok!
2013. máj. 3. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a mensit szokta jelezni ès azutàn van 3-4 nap barnàzàs majd megjön :(
2013. máj. 3. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Magadat figyeld, neked milyen szokott lenni? Mindenki más. Az, hogy másnak milyen szokott lenni előtte semmit nem jelent. Gonolom nem ez az első mensid, és ismered a tested. :)
2013. máj. 3. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze,nem az első mensim.Az a baj,hogy már görcsösen figyelek mindent.Két vetélés után ,túl aggódok mindent és félek a csalódástól.Ezért sokszor már tényleg nem tudom,hogy alap esetben miként szokott viselkedni a testem.

Mindenem odaadnám,ha sikerülne a babóca.

2013. máj. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!