Ez már biztos? (kép)
Figyelt kérdés
mellfeszülés, 8 napja késik a mensim, fejfájás, 37,2 a reggeli hőm átlagban 36,5 körül szok lenni, és úgy érzem mintha fel volna puffadva a hasam. Ezt a tesztet délutáni pisiből csináltam ma . Szerintetek örülhetek ? Babás lettem 2 év próbálkozás után ?:)
2013. máj. 2. 18:33
1/11 anonim válasza:
Gratulálok! Babás vagy! Szép pozi teszt!!!
2/11 anonim válasza:
Gratulálok, ez bizony egyértelműen és 100%-osan biztos! :-))
4/11 adriennjeni válasza:
Szerintem igen., de csinálj még egyet! ;) Gratulálok, ha igaz! :D Tudom milyen érzés! 3 év után 17 hkm.
5/11 anonim válasza:
Gratula!!!Sok Boldogságot,vigyázz magatokra!!!36hkm
6/11 anonim válasza:
Ha van eszed,örülsz:DDD
Igen,ez pozitív,gratulálok!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást, már elfogyott minden reményem, 2 éve próbálkoztunk :)
Szerintetek mikor menjek orvoshoz ?:)
2013. máj. 2. 18:39
8/11 anonim válasza:
gratulálok! nekünk is 2 év után sikerült :)
menzi kimaradása után 2 héttel menj dokihoz. 6 hetes pár naposan már lesz szívhang :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor jövőhét vagy azutáni hét folyamán elmegyek, nagyon örülök. Köszönöm az összes válaszolónak a gyors választ és a biztatást na meg a gratulációt ! Nagyon boldog vagyok !!!!
2013. máj. 2. 18:46
10/11 anonim válasza:
Gratulálok,de hogy mikor menj el orvoshoz ez attól is függ,hogy volt e progeszteron hiányod vagy nem.Ha volt menj minél hamarabb mert kell gyógyi...szió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!