Merional injekcióról tapasztalatok? Használt? Hány érett pete lett tőle? Mennyi ideig kaptátok? Utána milyen tüszőrepit kaptatok?
Szia!
Az első inszeminációnál használtam Merionalt, nálam jól bevált. Naponta fél ampullát kellett beszúrni, nekem a párom csinálta otthon. A ciklusom 3. napjától kezdődően a 12. napig kaptam, lett tőle 3 szép nagy tüszőm. Majd utána a Pregny-l tüszőrepesztőből kellett két ampullával beadnunk.
Sajnos azonban nem sikerült az inszem.
Most viszont, a második inszem előtt már nem Merional-t kaptam, hanem Menopur-t.
Nekem is a 3. naptól kellett, most vagyok a 6. napon és és a 9. napon kell UH-ra mennem. Én naponta 2/3-ot kapok. Tüszőrepinek Pregnyl-t vagy Choragon-t kapok.
Megkérdezhetem, hogy miért nem sikerült az inszem? Tudom hülye kérdés, de mondtak valamit, volt valami gond?
Remélem a második sikerül. Hol csinálják egyébként?
Mi a BMC-be járunk Dr. Szűcs Zoltánhoz. Nagyon bízom benne, hogy sikerül az első, persze lehet, hogy túl optimista vagyok.
Persze mi is megkérdeztük, hogy miért nem sikerült de válaszként csak azt kaptuk, hogy azt nem igazán lehet tudni.
Mi is a BMC-be járunk, Dr. Skriba Eszterhez.
A Szűcs-ről sok jót hallottam, ezen az oldalon már többször felbukkant a neve és mellette, hogy vele az 1. vagy a 2. inszem sikerült többeknek!
Előbb elfelejtettem írni, hogy az a jó, ha optimista vagy! Nagyon fontos a pozitív gondolkodás, és hidd el, ha nem sikerülne, venni kell egy nagy levegőt, továbblépni és arra gondolni, hogy legközelebb sikerülni fog!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!
Sziasztok!
Attól függ, milyen szerekkel kapod és meddig.
Nekem 4 érett, végül egy baba lett.
Most megint kapom.
Szurkoljatok!
Hogy érted, hogy milyen szerekkel? Én napi 2/3-ad ampullát kapok 6 napon át. 7. napon kell mennem UH-ra. Gratulálok egyébként.
Most a másodikért "küzdessz"?
Hova jártok? Elsőre sikerült az inszemed? Ha az volt egyáltalán.
Szia!
Megint én. Nekem lombik miatt kell, napi egy + még két másik szurit kapok mellé, a lombikon általában 2-3 szuri az indító, petesejtérlelő, mindenkinél más válhat be. Egyik nekem a Merionál. Az előzőből igen, lett baba. Kistesóra hajtunk.
Szia, én napi 1-et kaptam, aztán amikor nem reagáltam olyan jól, napi 2-t. 3 inszem volt, 2-t ezzel csináltunk, 1-et pedig a Menopurral. Szintén BMC... Nekem Koncz tanár úr azt mondta, hogy a Menopur jobb... Hát nem tapasztaltuk, sőt.
Most lett volna a 4. inszem, de a baba úgy gondolta, hogy természetes úton jobb lenne neki érkeznie.
Egyébként nekünk pihenő alatt sikerült, merthogy 3 inszem után 2 hónap pihenő, mivel a 19. napra is alig érlelt 1 tüszőt. Miután abbahagytam, 16-17. napon magától volt peteérés, és tüszőrepedés is. Velem volt a baj, a férjem makk egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!