Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merional injekcióról tapasztal...

Merional injekcióról tapasztalatok? Használt? Hány érett pete lett tőle? Mennyi ideig kaptátok? Utána milyen tüszőrepit kaptatok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az első inszeminációnál használtam Merionalt, nálam jól bevált. Naponta fél ampullát kellett beszúrni, nekem a párom csinálta otthon. A ciklusom 3. napjától kezdődően a 12. napig kaptam, lett tőle 3 szép nagy tüszőm. Majd utána a Pregny-l tüszőrepesztőből kellett két ampullával beadnunk.

Sajnos azonban nem sikerült az inszem.

Most viszont, a második inszem előtt már nem Merional-t kaptam, hanem Menopur-t.

2009. szept. 28. 13:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Nekem is a 3. naptól kellett, most vagyok a 6. napon és és a 9. napon kell UH-ra mennem. Én naponta 2/3-ot kapok. Tüszőrepinek Pregnyl-t vagy Choragon-t kapok.

Megkérdezhetem, hogy miért nem sikerült az inszem? Tudom hülye kérdés, de mondtak valamit, volt valami gond?

Remélem a második sikerül. Hol csinálják egyébként?

Mi a BMC-be járunk Dr. Szűcs Zoltánhoz. Nagyon bízom benne, hogy sikerül az első, persze lehet, hogy túl optimista vagyok.

2009. szept. 28. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Persze mi is megkérdeztük, hogy miért nem sikerült de válaszként csak azt kaptuk, hogy azt nem igazán lehet tudni.

Mi is a BMC-be járunk, Dr. Skriba Eszterhez.

A Szűcs-ről sok jót hallottam, ezen az oldalon már többször felbukkant a neve és mellette, hogy vele az 1. vagy a 2. inszem sikerült többeknek!

2009. szept. 28. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Előbb elfelejtettem írni, hogy az a jó, ha optimista vagy! Nagyon fontos a pozitív gondolkodás, és hidd el, ha nem sikerülne, venni kell egy nagy levegőt, továbblépni és arra gondolni, hogy legközelebb sikerülni fog!!!!!

Nagyon drukkolok!!!!

2009. szept. 28. 13:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Attól függ, milyen szerekkel kapod és meddig.

Nekem 4 érett, végül egy baba lett.

Most megint kapom.

Szurkoljatok!

2009. szept. 28. 14:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy milyen szerekkel? Én napi 2/3-ad ampullát kapok 6 napon át. 7. napon kell mennem UH-ra. Gratulálok egyébként.

Most a másodikért "küzdessz"?

Hova jártok? Elsőre sikerült az inszemed? Ha az volt egyáltalán.

2009. szept. 28. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint én. Nekem lombik miatt kell, napi egy + még két másik szurit kapok mellé, a lombikon általában 2-3 szuri az indító, petesejtérlelő, mindenkinél más válhat be. Egyik nekem a Merionál. Az előzőből igen, lett baba. Kistesóra hajtunk.

2009. szept. 29. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 1/2 ampullát kaptam inszem előtt és 3 tüsző érett. Nem sikerült sajnos.
2009. okt. 2. 10:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Szegény, nagyon sajnálom. Én 2/3-al kezdtem, most kapok fél ampullát. Első volt?
2009. okt. 2. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia, én napi 1-et kaptam, aztán amikor nem reagáltam olyan jól, napi 2-t. 3 inszem volt, 2-t ezzel csináltunk, 1-et pedig a Menopurral. Szintén BMC... Nekem Koncz tanár úr azt mondta, hogy a Menopur jobb... Hát nem tapasztaltuk, sőt.

Most lett volna a 4. inszem, de a baba úgy gondolta, hogy természetes úton jobb lenne neki érkeznie.

Egyébként nekünk pihenő alatt sikerült, merthogy 3 inszem után 2 hónap pihenő, mivel a 19. napra is alig érlelt 1 tüszőt. Miután abbahagytam, 16-17. napon magától volt peteérés, és tüszőrepedés is. Velem volt a baj, a férjem makk egészséges.

2009. okt. 2. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!