Most akkor 100%, hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Már 4 hete késik, ezért elmentem nőgyógyászhoz, aki csak egyszerűen kézzel vizsgált meg, majd elküldött hüvelyi ultrahangra, de az majd csak csütörtökön lesz. Szerinte hormonprobléma a legvalószínűbb. Neten olvasgatásból viszont az jött le, hogy még terhességre is van esély, ha kézzel nem tudta megállapítani. Most teljesen össze vagyok zavarodva. Lehetséges hogy terhes vagyok?2013. ápr. 30. 23:20
11/12 anonim válasza:
Egyaltalan nem biztos, h kezzel meg tudja allapitani a doki. Nekem 2 hetet kesett, vagyis 6 hetes lettem volna. Ket doki is vizsgalt, mindketto annyit mondott, h picit meg van duzzadva a mehem, terhesseg nincs kizarva, de biztosat nem tudnak mondani. Meg a huvelyi uh is csak megvastagodott nyalkahartyat mutatott, ami lehet tehesseg v mensi elojele is. Masnap megjott, en tudom, h nem voltam terhes, mert nem volt mitol. Viszont, mint irtam, mindket doki fenntartotta a tehesseg lehetoseget.
12/12 A kérdező kommentje:
Nálam ilyet sem mondott, úgyhogy remélem tényleg nincs semmi. Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 1. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!