Szerintetek ezek jó jelek lehetnek?
Tüneteim fájnak a melleim és a jobb cicim ahogy meg vizsgálom meg vannak duzzadva a a mirigyek de a két mell bimbón figyelve ilyen kicsi pöttyök fehérek.
Utolsó vagyok.
Fáj a mellem és a mellbimbón látszódó fehér kis pöttyök gondolom azok a tej mirigyek.
Szerintetek jó jel ha fent van a hőm 37,2 ?
Hát kedves "10-es",nagyon szorítok neked,hogy ez egyáltalán nem a mensi jele,amit érzel.Adjon erőt,hogy mikor én babát vártam,szinte egész nap a wc-re futkoztam,mert azt hittem most...,de nem.Az már másik dolog,hogy sajnos nem maradt velünk. :-(
Azért mindenképpen írd meg,hogy mi lett.
Utolsó a tüneteiddel tanácstalan vagyok,mert nekem sokszor ilyen a mellem.De ez egyáltalán nem azt jelenti,hogy nálad nem éppen a babát jelenti.Én mindig azt mondom,hogy minden olyan jel,ami számunkra szokatlan,az adhat okot a pozitív gondolatokra.Én sokszor már nem tudom mi a szokatlan,mert annyira szeretném a babát,hogy szerintem már sok dolgot néha be is képzelek.
Sziasztok hogy vagytok?
Ki hogy érzi magát?
Kinek milyen eseménye van?
tesztelt már valaki?
Én még várok a tesztre. De szerintem nekem meg fog jönni mert egy picit görcsöl a hasam de még nem vérzek.
De még fent van a hőm.
Nekem már magam sem tudom,hogy vizes,vagy inkább ilyen krémes állagú a folyásom...De azt ovastam,hogy az nem a legjobb jel :-(
A hasam nekem is görcsölget sajnos.Remélem ez nem az a görcs lesz.Én még nem teszteltem,mivel utrot szedek,mondta a dokim,ha nem jön meg és vannak tüneteim,2-3 nap után csináljak tesztet.Viszont sokaknál olvastam,hogy az utrotól meg sem jön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!