Vetélés után mennyi idő volt, mire teherbe estetek újra?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy van aki megvárta a 3 hónapot, volt aki a műtét utáni rlső menstruációtól kezdett próbálkozni, mik a tapasztalatok? Nekem 6 hetet mondott a doki, az a minimum.
Tud valaki méhnyálkahártya erősítő dolgokat? Tiszta méhpempő, palástfű tea, utóbbi vetélés megelőzésére is jó.
Tapasztalatok?
2013. ápr. 30. 08:09
11/12 anonim válasza:
utolsó. ne aggódj nekem 10 éve, 20 évesen vettek ki egy egész petefészkemet. és ennek ellenére most másodjára is teherbe estem. az első babát elveszítettem, de nem ezért, most a második remélem rendben lesz, de egy petevezetővel is lehetsz ugyanugy terhes.
12/12 anonim válasza:
Köszönöm!! És sok sikert!!! :-) utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!