Előfordulhat, hogy terhes vagyok, vagyok vagy van valamilyen gond velem?
Figyelt kérdés
Csatolok 2 diagrammot a hőmérőzésemről. Már egy éve várjuk, hogy babánk legyen! Ha valaki lát rajta valamit, kérem válaszoljon!!!
2009. szept. 27. 14:25
1/5 anonim válasza:
Rövid a luteális szakaszod: az ovulációtól a vérzésig eltelt idő. Alig 10 nap. Ez bizony nem kedvez a babának, és nem tudok rá természetes megoldást sem.
2/5 anonim válasza:
Én azt tudom mondani, hogy az előző ciklust figyelembe véve, holnapra nem várnám. Ami még látszik, (ha most megjönne) eléggé ugrál a hőd, rendbe kéne tenni. A babatervezők.otthona.net oldal gyönyörűen leírja. Olvasgatnod kéne, vagy orvoshoz menni, mert valóban rövid a luteális fázisod is. Kiváncsi leszek,mi lesz veled holnap reggel.Megírod? Érzel valamit?
3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen jártam dokinál, majd a következő ciklus végén megyek vissza, ha lesz következő. Bízom benne, hogy nem lesz!!! Érzés? Szédülgetek, ami nem volt jellemző rám soha! Ez akár még jó jel is lehetne, ugye?
2009. szept. 28. 13:07
4/5 anonim válasza:
Na mi ujság? utolsó vagyok. Hogy vagy? (amúgy én is szédülgetek, ami nagyon fura...)
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a hónap is csak egy próbálkozás volt!!! Te hogy állsz?
2009. okt. 1. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!