Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az normális hogy már 5. napja...

Az normális hogy már 5. napja késik, reggelente a hőm 37,1, de minden nap barnázgatok és vannak kis mensis görcsök?

Figyelt kérdés

Remélem baba van, de attól tartok, hogy ez nem normális. Tesztet még nem mertem csinálni. Van olyan aki így volt és elmúlt a barnázgatás és baba volt?

Félek hogy baba van de elveszítem! Tudom tesztelnem kellene, de még várni szeretnék 2-3 napot. Engem most inkább az izgat, hogy normális ahogy most a szervetem csinálja?

2008. jún. 15. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább az izgasson mit mutat a teszt, hamár attól félsz hogy elveszítheted a babát, mert simán ott lehet.. Tesztelj reggel és bármit mutat irány a doki.. nem fog megoldódni a szorongásod ha tőlünk várod a választ. A teszt és az orvos tud válaszolni.Hajrá,drukkolok!!
2008. jún. 15. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2008. jún. 15. 21:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma délben és pozitív lett! :-) Hihetek neki?
2008. jún. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!