Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kistestvér érkezése, de mikor?

Kistestvér érkezése, de mikor?

Figyelt kérdés
Sosem szerettem volna testvért a kislányomnak (a férjem igen) de ma valami megváltozott. Nem tudom...úgy keltem, hogy szeretnék. Átgondoltam kb 1óra alatt, a 3.5év lenne köztük. A munkám folyamatosan mindennap 3-4óra, de úgy érzem ennyi mindig lenne egy kisbaba mellett is. A lányom addigra már ovis lenne délelőtt. Anyukám is tudna segíteni. A férjemnek elmondtam ő örülne. Szerintetek érdemes belevágni? Nektek hogy ment az elején? Szerintetek tudnék itthon dolgozni pár órát mindennap, egy kisbaba mellett, ha van segítség? Jó lenne ez a korkülönbség, a későbbiek folyamán is, mert barátok lehetnének. Nem tudom mi történt velem? Nálatok ez hogy volt? Az első nem tervezett baba volt, ettől függetlenül nagyon szeretjük. Mi lesz másabb a testvérrel?
2013. ápr. 29. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban azt érzed, hogy jó lenne, akkor vágjatok bele. De ne görcsösen, csak felejtsetek el védekezni :) Eleinte szinte csak alszik, ha a nagy oviban akkor elég sok szabadidőd lesz amit te osztasz be. Mehet mellette a munka is, de majd látod, ha itt lesz az ideje.
2013. ápr. 29. 08:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ha elfelejtünk védekezni, rögtön teherbe esek :) A lányunk is így lett, egyszer nem figyeltünk, aztán most itt legózik :D
2013. ápr. 29. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a korkülönbség nagyon ideális.

Nálunk ugyan ez lesz a felállás.

Mi "terveztük" a második babát is.

Az első gyerkőc, elsőre jött össze, a második másodjára! :)

Sajnos sok olyat hallok, hogy akinél az első szuperül elsőre sikerül, ott a másodikra akár éveket is várnak, és olyat is hallottam, hogy aki évekig várt az elsőre, annak meg a második érkezett pikk-pakk.

Biztos ennek is megvan a miértje, meg minden embernél más.

Szerintem klassz, hogy előjöttek az érzéseid!!! :D

Sok sikert!

2013. ápr. 29. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is az első babám elsőre jött, bár mi terveztük,de első nekifutásra összejött. Én is azt hittem, hogy ez ugyanígy lesz a kistesóval is, hát nem. Nagyon meglepődtem, mert tényleg azt gondoltam, hogy tuti sikerül elsőre. Úgyhogy ha tényleg szeretnétek, akkor kezdjétek el, mert nem biztos, hogy olyan szerencsések lesztek, mint az elsőnél.
2013. ápr. 29. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igen nem biztos hogy összejön elsőre. Én is hallottam ezt, hogy a második teherbeesés, terhesség, gyerek abszolút más :) Remélem azért nem sokban :D Jó lenne még egy gyönyörű, rosszcsont kislány :)

Hát előjöttek, és képes felülírni minden kifogást :) Csak nem tudom kezelni

2013. ápr. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!