20. -án este voltunk együtt, ovu 21. -én volt, ha holnap 10ml-s tesztet csinálok már kimutatja ha van valaki odabent?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 08:50
1/10 anonim válasza:
Beágyazódás után két héttel. Nem egy héttel.
2/10 anonim válasza:
még biztos nem mutatja ki. Az aktus utén két héttel mutatja ki. A beágyazódás több napig tart úgyhogy ez nem pontos hogy azután 2 héttel.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én most néztem utána és azt olvastam hogy beágyazódás után 7-10 nappal kimutatható érzékenyebb teszttel.
2013. ápr. 29. 09:16
4/10 anonim válasza:
igen de a beágyazódás kb a 3-5. napon kezdődik és a 12. napon ér véget. A petesejt a petevezetékben termékenyül meg és utána kezd el levándorolni a méhbe ez több nap. Nem az aktus napján kezd beágyazódni rögtön.
5/10 anonim válasza:
Nekem 13án volt az ovuláció és 12én voltunk együtt. 22én pedig halvány de egyértelmű pozitív lett a 25ös teszt.
25én pedig a délutáni vizeletből is erős pozitív lett a teszt.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Holnap csinálok egy tesztet. Ha neked a 25-ös pozitív lett 10nappal ovu után, akkor reménykedem én is :)
2013. ápr. 29. 09:30
7/10 anonim válasza:
5. vagyok
Van itthon vaterás 10es teszt, de az még szombaton is halvány volt, míg az x-epil olyan erős, hogy a teszt csík erosebb a kontrollnál .
8/10 A kérdező kommentje:
De jó neked! :) Gratulálok a bábához! És nagyon szép babavárási időszakot kívánok neked! :) Remélem én is hamarosan csatlakozhatok ehhez az élményhez.
2013. ápr. 29. 09:45
9/10 Zsófianyu válasza:
Ne görcsölj rá ennyire, hogy pár nap után már tesztelsz. Tudom, nagyon várod a babót, de csak rosszabb, ha most enyhe pozitív, aztán meg megjön... :( Sokkal izgibb, mikor várod a mensit és csak nem jön. Na utána lehet tesztelni ezerrel! (Bár én akkor is csak egyet csináltam, aztán irány a doki.)
10/10 A kérdező kommentje:
Baba van!!! :) Nekem kimutatta 9. napon ovu után a teszt! 10mls.
2013. máj. 6. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!