3 nappal ovu után eshetek teherbe?
5 hete volt sajnos mised ab-om, 7. héten elhalt a terhesség.
Múlt szombat este volt ovum, + lett a 10-es erősségű lh teszt, volt nyák...minden.
Hétfőn este voltam 4 hetes control-on a nődokimnál és azt mondta élhetünk újra nemi életet...
Kedden este együtt voltunk a párommal...Ma reggel kíváncsiságból mértem ébredési hőt: 37,1 C lett.
Régebben mikor mértem max. 36,8 C volt, de babásan 37,2 C-t mértem március elején...
Van valakinek ilyen tapasztalata? Vélemény...??? Elméletileg jövő hét végén kellene majd megjönnie, mert 36-38 napos ciklusaim voltam a baba előtt...
Szia! Én imárcius végén vetéltem el.
Azt vártam,hogy végre meg jöjjön, helyette múlt hét szombat erős pozi ovutesztet produkaltam épp akko,amikor te is.
Szombat óta mértem hőt is, 37.... Minden nap.
Szerintem a keddi együttlét már későn volt.
Jövő hétvégére várom én is a mensit, hogy májustól ujra élesben próbálkozzunk.
Szia Roberta...
Sajnálom ami veletek is történt! :(
Épp nemrég futottam össze a védőnőnkkel a játszótéren, mert nekünk már van egy majd 5 éves nagyfiunk...
Na, ott dumcsiztunk és kérdezte h vagyok...és mondtam neki is...hogy mit gondol erről...
Azt mondta, h simán jó lehet a kedd esti együttlét, MERT a + lh teszt azt jelenti, hogy 36 órán belül bármikor lehet az ovu...és a szakirodalom is azt írja, h ovu előtt 3 nappal + ovukor + ovu után 3 nappal is még termékeny vagy...szóval....szerinte nem elképzelhetetlen...
Hát majd meglátjuk!
Neked mekkora volt a babád? Remélem nem baj, ha kérdezlek róla...? Ha igen...semmi gond...és elnézést kérek!
Már Ti is próbálkozhattok újra???
Lehet, hogy sikeres lesz a keddi :-)))))
Szorítok neked.
Március 24-én történt kb 5 hetes volt.
Az orvos fél évet javasolt.
Én sokallom..
Nem szomorkodok már, túl tettem magam. 2hét volt rossz, azóta forumozgatok, itt is irogatok, sokat segített a másokkal való beszélgetés
Kicsit sorszerű kettőnk történet :) nálunk márc. 25.-én derült ki, h már nem él a piciként 1 hete...6+3-nál nem fejlődött tovább...
Nekünk azt mondta a dokim, h 4 hétig ne éljünk házas életet és mikor 22.-én control-on voltam és rákérdeztem, h mikortól lehetne próbálkozni, azt mondta tegnaptól!
Háááát, köszi :) Túl szép lenne, ha most elsőre összejönne ismét...de nemsokára kiderül...
Ti mióta próbálkoztok? Amúgy én is fórumozok...a facebook-on csináltunk kb. 15 csajjal egy külön csoportot, őket a ciklus.hu-n ismertem meg és sokan vannal akik pár pár hét múlva szülnek, vannak akik még várnak rá, mint pl. én is...De van itt olyan aki 4,5 évet várt a csodára...van aki kevesebbet, de nagyon összetartó társaság lettünk...
Ha van kedved csatlakozni csak szólj :)
Te nem avivázol? én most kezdtem el...
Ciklus.hun ott vagyok ;-)
Minden orvos mást mond..
Akkor mi együtt "haladunk" vetélés, peteérés rá4 hétre
Aztán szombat vagy megjön vagy nem :-)))
November óta próbálkozunk és nekem az első baba lesz.
Igen, nagyon együtt haladunk :)
Én is amiatt kezdtem el az avivát, mert az 1ik csajszi 4,5 éve várt a babára és 2 hónap avivázás után, túl már 3 inszemen spontán babás lett...ma tölti a 16. hetet...
Nekem sajnos pm alulműködésem, pco-m és IR-em is van, szóval nagyon összetett és tavaly február óta próbálkozunk...
Háááát, kíváncsi leszek megjön-e nekünk? :)
De ha meg is jön, úgy kell felfogni, hogy a 37 c körüli hő azt jelzi, hogy legalább már az első hónapban volt pé-nk és ez is nagyon jó, mert sok embertől hallottam, h hónapok kellettek mire beállt újra!
Igen,így van, már annak is örülök hogy van Pé.
Én nem voltam vérvételen... Pedig biztos van valami bibi nálam is..
Késői Pé. Hosszú ciklus...
akkor pedig lehet érdemes lenne, mert nekem is a vérvétel és az uh derített ki mindent...és ha a pm és az IR nincs kezelve, akkor sajnos újra vetélés lehet a vége :(
Én már mindegyikre szedek gyógyszert...talán majd rövidül a ciklus tőle...de 3-4 hetente vérvétel van, controlálni kell...
Jó reggelt! Ma reggeli hőm 37.3 :-O
te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!