Terhes vagyok vagy beteg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma vagyok a 16.napon,hogy késik. Tegnap este azt hittem megjött,de csak egy kis rózsaszín foltom volt.Fáj a hasam,ritkán hányingerem van és sűrűn pisilek.Egy tesztet csináltam, az negatív lett.Ez volt a 8.késés napon.Sokszor ingerültebb vagyok.Remélem nem valami betegség. Szerintetek? Pénteken tudok csak dokihoz menni.Csak kiváncsi vagyok volt-e valaki ilyen helyzetben vagy esetleg van.2013. ápr. 28. 11:08
11/20 Ufobaby válasza:
Bocs, hogy elkeserítelek, de nekem is volt rózsaszínű folyásom és az a hüvelyi fertőzésem kezelésének a mellékhatásaként jött létre. Késett a mensim is, én is azt hittem terhes vagyok, hiszen minden bajom volt. De sajnos nem. Olvasgattam is róla anno és azt írják, hogy nem jó jel, sőt vetélésre is utalhat.
12/20 A kérdező kommentje:
Szia!Remélem már jobban vagy!Köszi, hogy leírtad. Azóta sikerült?
2013. ápr. 28. 17:38
13/20 anonim válasza:
Majd írj ha teszteltél! Én a menszi után lettem terhes és nekem 3 hetes késéssel sem mutatta ki a teszt.Lassan 3 éves lesz a kisfiam :)
14/20 A kérdező kommentje:
Szia! Hát negatív lett...de most már reggel hányingerem is volt annyira,hogy a kávé fele vissza is jött, borzasztóan álmos voltam tegnap egésznap és már a melleim is furán fájnak. Nem is értem mi ez. Félek, hogy valami frankó betegségem lett...
Hány tesztet csináltál -utolsó kérdező?
2013. ápr. 29. 11:02
15/20 Ufobaby válasza:
Meddig fogsz várni a követlező teszt elvégzéséig? Már én is kíváncsi vagyok nagyon! Lehet írtad már, de nődokihoz bejelentkeztél már? Ott biztos többet tudnának segíteni!
16/20 A kérdező kommentje:
ma reggel csinàltam,negatív lett. Lehet holnap egy utolsót tesztelek. Pénteken megyek dokihoz...
2013. ápr. 29. 13:22
17/20 anonim válasza:
3db tesztet csináltam. 2 nem mutatta ki.És a harmadik igen.De az enyém érdekes volt,mert egy hónapban nem tudtam szedni a fog. gátlót.Nem jött meg,mondta az orvos,hogy ha csinálok egy tesztet és negatív akkor szedjem a gyógyszert.Szedtem és nem jött meg.utána derült ki,hogy terhes vagyok.És nem is akármennyi.De mivel sokáig antibiotikumot szedtem,annak meg volt mellékhatása (hasfájás, hányinger,szédülés,...) így ennek tűnt.Aztán mikor meg kellett volna jönni, nem jött.Csináltam egy tesztet és pozitív lett,de itt már kimaradt egy teljes menszi.Tehát 4 hetes késést mutatott ki.Elmentem orvoshoz, elküldött uh-ra.és mikor mentem azt hittem leszédülök az ágyról.10+3 hét.Ezért a sok rosszullét,a teszt után el is ájultam párszor.Mivel 3 hétig voltam beteg, (tüdőgyulladás,mellhártyagyulladás így egymás után) nem volt feltűnő,hogy nincs étvágyam.meg ugye sokat fájt a hasam,úgy ahogy szokott mint mielőtt megjön.De ez már nem amiatt volt :)Hanem nőtt a baba.Hát neked már inkább terhesség gyanús,hogy főleg,hogy rosszul is voltál reggel.A kávé engem is zavart. :)
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad. Érdekes helyzeteket produkál az élet..., tényleg mindig jó a vége :).
Nem tudom, hogy mit gondoljak a helyzetemről, de őszintén szólva megrémít ez az egész, hogy tanácstalan vagyok még pár napig. Soha nem voltam még ilyen szituációban. De persze ez is hozzátartozik. Nemigaz?
2013. ápr. 29. 17:01
20/20 A kérdező kommentje:
Szia!Igen,voltam. Baba nincs, ciszta nincs, most megyek további vizsgálatokra. Remélem nincs nagy baj.
2013. máj. 8. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!