Teherbe tud-e igy esni?
Nem tudom, én lehet, hogy még azzal is "megfenyegetném", hogy elmondom a férjének, mit tervez, hátha attól észhez tér...
Lehet, hogy utálna érte, de ebben az esetben szerintem csak drasztikus eszközökkel lehet célt érni...
Az óvszerek jórészét eleve spermaölő hatóanyaggal kezelik a nagyobb biztonság érdekében, tehát kicsi a valószínűsége. Főleg úgy, ha - gondolom - megvárja míg a pasi elalszik, vagy nem figyel oda. A spermák nem nagyon bírják a szabad levegőt, mert nem erre vannak kitalálva.
Ettől függetlenül tényleg hülyeség amit csinál...Aztán panaszkodhat majd, ha a párja lelép, mert átverte őt egy ilyen fontos dologban.
nem értem ezt a nőt! miért nem tud örülni a meglévő kislányának, ahelyett hogy átvágja a férfit akit állítólag szeret!?
mi a férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát de sajna az orvos szerint ez nem adatik meg nekünk , sajnos miattam. ez meg itt vinnyog hogy nem lesz második gyereke!
bele se gondol hogy valakinek egy sincs? pedig mindent megadna érte?
nagyon ki tud akasztani az ilyen...
27/N
Gerinctelen és aljas dolog.
Ha barátok vagyunk, a szemébe mondom ezt meg.
Velem ilyen barátkozni. Sosem hazudok annak, akit szeretek.
Szerintem nem kellene ezzel kockáztatnia a kapcsolatát. Ha a férje rájön (márpedig rá fog jönni, mert a férfiak nem hülyék, főleg, ha védekeznek is), akkor abból válás is lehet.
Próbálja megbeszélni a férjével, hogy vajon a férj miért nem akar második gyereket: anyagi okból, vagy a meglévő gyerekre akar koncentrálni. Lehet, hogy 1-2 év múlva ő is akar majd másodikat, de az is lehet, hogy azért nem akar, mert úgy érzi, valami gond van a kapcsolatukban.
Elvileg teherbe tudna esni úgy, hogy kenegeti magába sztem, ha nagyon nagy szerencséje van, de azért ez elég gáz, még olvasni is....
alapvető dolog, hogy a babát mindketten akarják, de itt a férj nem akarja... szerintem ne kockáztassa a kapcsolatát ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!