Hasi ultrahang mikortól mutat ki terhességet? Hanyadik hét az utolsó menstruációtól számítva?
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 16:55
1/8 anonim válasza:
Általában hasi Uh-on a 8 héttől látszik rendesen.
2/8 anonim válasza:
Az utolsó mensruáció első napjától számítva.
3/8 A kérdező kommentje:
A 8.hétig még petezsák se látszik?
2009. szept. 26. 17:24
4/8 anonim válasza:
Jobb géppel már 5 hetes terhességet is megtudnak mutatni.Nekem az első babát 5hetesen már láttuk UH-n.Sajnos 7hetesen el kezdett felszívódni, és elvetéltem.A kisfiamnál 8 hetesen láttuk UH-n szívhanggal.De csak azért mert így kaptunk idő pontot a dokihoz. :)
5/8 anonim válasza:
Lombik beültetések után 3 héttel vizsgálnak és megállapítják simán, hogy terhes vagy-e. Úgyhogy akkortól már tuti.
Az a mensi kimaradása után 1 héttel van elvileg nagyjából.
6/8 A kérdező kommentje:
Jaj de jó!Akkor holnap már biztos az eredmény?Egy kalkulátor szerint ma kezdem a 6. hetet.(Aloka 3D márkájú egyébként az ultrahang készülék amit használnak ott ahová járok).
2009. szept. 27. 08:12
7/8 anonim válasza:
Nekem a hasi uh-val nem látott semmit a doki, hüvelyivel egyből megtalálta, 7 hetes és 1 napos babás voltam akkor.
8/8 anonim válasza:
21.43 voltam.
Jaj, most látom, hogy HASI az UH! Akkor visszvontam a válaszomat!
Mégegyszer bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!