Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha görcsölök?

Lehetek terhes ha görcsölök?

Figyelt kérdés
16-án voltam együtt egy fiúval ( a ciklusom 8. napján) és nem védekeztünk. Kb. 3-án kellene megjönnie,tehát addig még van 9 nap. 2 napja görcsöl a hasam mintha hamarosan megjönne, lehetséges h tehes legyek?

2013. ápr. 24. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
lehetséges.mikor én terhes lettem,görcsölt a hasam,mintha meg akart volna jönni a menzeszem.
2013. ápr. 24. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem h nem erről van szó :/, bár lehetséges, h terhes vok.
2013. ápr. 24. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor en lettem terhes tobb mint egy hettel a nemvart elott gorcsolgettem, hasszurka, a nemvart elott kb 5 nappal megduzzadtak a melleim es fajtak is. Aztan ott volt az a "mindjart megjon" erzes. Szoval siman lehetsz terhes ez amolyan 50-50%. Vagy az vagy vagy nem. Amugy hany eves vagy? Es ha nem szeretnetek gyereket akkor miert nem vedekeztetek?
2013. ápr. 25. 04:25
 4/5 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, azért nem védekeztünk, mert úgy gondoltuk h nagyon kicsi a esélye h teherbe essek közvetlenül a mensttruáció után.
2013. ápr. 25. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:
tévedés!nem tudhatod mennyi az esélye,én pl menzesz utáni 4.napon lettem terhes.és nagyon sok ismerősömnek sem középidőben van ovulációja.A spermiumok pedig életképesek maradnak a hüvelyben valamennyi ideig.
2013. ápr. 25. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!