Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt abortuszod? Született...

Volt abortuszod? Született utána gyermeked? Ugyanattól a férfitól, vagy mástól? Ha igen, volt probléma a terhességgel?

Figyelt kérdés
teherbeesés, abortusz, kisbaba, baba, szülés, terhesség

2013. ápr. 24. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Volt,1,Utána ugyanattól a férfitől,aki a volt férjem,volt mégegy terhességem,elment a baba.Elváltunk,a páromtól volt 2terhességem,mindkettő elment.Azután ismét terhes lettem ugyanúgy a páromtól,megtartó gyógyszerek kellettek,megszületett a kislányom,most ismét várandós vagyok.
2013. ápr. 24. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Volt abortuszom még a kapcsolatunk elején (4 hónap után), fiatalok voltunk, ezért elvetettük. Rá 8 évre, első próbálkozásra összejött a lányunk. Majd született még két gyerekünk. Nem volt semmiféle problémám sem a teherbeeséssel, sem a terhességgel.
2013. ápr. 24. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen volt. Született gyermekem. Mástól született, a férjemtől. A férjemtől mikor teherbe estem, először elvetéltem. Utána ismét sikerült a baba. Annyi volt a probléma, hogy cukros lettem, és viszonylag hamar elkezdett kinyílni a méhszáj. (36.héten c2222)
2013. ápr. 24. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt!Rá 2 évre született egy gyönyörü kislányom ugyanattol a férfitöl és semmi probléma nem volt a terhességem alatt.
2013. ápr. 24. 23:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen volt sajnos,indokolt volt,genetikai betegség miatt. Azóta más van egy 4 éves kisfiam,aki egészséges (ugyancsak a férjemtől,és rajta vagyunk a tesón. :) Minden jót!
2013. ápr. 25. 08:28
 16/19 anonim ***** válasza:
volt abortuszom, két évvel később megszületett a lányom, rá két évre pedig a fiam. ugyanattól a férfitól. Nem volt gond a terhességgel, max annyi hogy az abortusz után kaptam anti D-t mert a rh neg vagyok de egyik gyereknél sem okozott ez semmi problémát :)
2013. ápr. 25. 10:00
 17/19 anonim válasza:
Szia! Nekem a kislányom születése után,8 hónapra terhes lettem!Korainak találtam/találtuk,az anyagi körülmények sem úgy alakultak ahogyan azt vártuk. abortuszra mentem,ami miatt mai napig a lelki ismeretem nem hagy nyugodni. Tavaly ősszel teherbe estem,a 12.hét előtt elvetéltem....azóta sem akar össze jönni...
2013. ápr. 25. 11:35
 18/19 A kérdező kommentje:

köszönöm az őszinte válaszaitokat, nagyon biztató volt olvasni, persze továbbra is várom mások tapasztalatát.

Kedves utolsó, nagyon sajnálom, kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön a testvérke.

2013. ápr. 25. 15:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen volt. 21 évesen, az akkori páromtól. Most egy 4,5 hós baba anyukája vagyok. "Csak" magasvérnyomásom volt a 3.trimeszter elejétől, de szerencsére nem lett belőle probléma, normál úton született a fiam.
2013. ápr. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!