Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kicsit ugy gondolom, hogy bajban vagyok. kb 2 hete voltam együtt a párommal és nem védekeztünk, de nem történt baj, nem ment el bennem. csak a gond h 5. napja, hogy nem jött meg és nem tudom, hogy vajon azért-e mert terhes vagyok. amugy szokott kimaradni meg ingadozni de akkor se tudom, hogy mire gondoljak. Tesztet még nem vettem, gondoltam várok még egy kicsit vele. olyanok válaszát várom, akik tudnak véleményt mondani, a teszten kivül.2013. ápr. 24. 16:17
1/5 A kérdező kommentje:
de azelőtt mielőtt szeretkeztünk volna szedtem 2 féle antibiotikumot is, felfázásra, meghülésre. talán a fefázás és a sok stressz miatt is késhet??? volt már olyan régebb h 1 hetet késett kb 5 honappal ezelőtt
2013. ápr. 24. 16:21
2/5 anonim válasza:
A helyedben megnyugtatásképpen csinálnék egy tesztet...ha negatív és pár nap múlva sem jön meg,akkor felkeresném a nőgyógyászt, vagy megismételném a tesztet,mert pár napon belül is mutathat pozitívat.
Majd írj,hogy mi volt! :-)
3/5 anonim válasza:
Van bármi szokatlan tüneted ami eddig nem volt? Ami utalhat terhességre? Ha nem érzel semmi kirívót akkor nem feltétlen vagy terhes. Antibiotikum, gyulladás okozhat cikluszavart.
Persze a legbiztosabb a teszt.
4/5 anonim válasza:
Én sem éreztem semmi tünetet utolsó, még is pocakos lettem!:) szerintem a tünetekre ne alapozz, inkább a tesztee!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet 2 őt is de mindkettő negativ lett, igaz még nem jött meg de nem parázok mert szerintem csak késik, szokott késni :) azért köszönöm a válaszokat
2013. ápr. 30. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!