Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?...

Cirmi20 kérdése:

Lehet, hogy terhes vagyok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Pár hete elég furán érzem magam. Délután veszek majd egy tesztet, de mivel a nőgyógyászom csak két hét múlva jön vissza a szabiról, leírom itt a tüneteimet: A mellbimbóm besötétedett, émelygek, hányingerem van, fáradékony vagyok és izzadok, de rendesen. Barátommal már 3 éve óvszerrel védekezünk, a menzeszem nem szokott késni, max 3-4 napot, hol 27, hol 30 napra jön meg. Lehet, hogy csupán beképzelem, de még ha negatív is lesz a teszt, mindenképpen elmegyek a nőgyógyászomhoz. A véleményetekre lennék kíváncsi, esetleg fordult már elő hasonló dolog mással is? Értelmes válaszokat kérek:)

2013. ápr. 24. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor kellene vagy kellett volna megjönnie? Ha már késik, akkor lehetnek ezek terhességi tünetek, ha még nem késik, akkor kisebb az esélye szerintem.
2013. ápr. 24. 15:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából május 10-re kellene megjönnie, tudom várhatnék még a teszttel, de mivel már kb. 1 hónapja rosszul vagyok, nem akarom húzni a dolgot. A kérdésemet is azért tettem fel, hátha vannak olyan nálam tapasztaltabb nők, akiknek az enyémhez hasonló tünetei vannak/voltak, és akik készséggel válaszolnak:)
2013. ápr. 24. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:

1 hónapja vagy rosszul, és május 10-re várod? Akkor a rosszulléteid óta már egyszer megjött, jól gondolom?

Ebben az esetben nem valószínű hogy terhes vagy. Viszont menj el orvoshoz a tünetekkel. Émelygés, fáradékonyság lehet pajzsmirigy probléma miatt is. Amíg nem jön vissza a nődokid menj el endokrinológushoz az nem árthat.

Nekem sokat segített hasonló problémákkal küzdöttem.

2013. ápr. 24. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a másodiknak szeretném írni, hogy van egy kis pajzsmirigy túlműködésem, de nem vészes, a doki szerint:D Jól tudod, egyszer már megjött azóta, mennyiségre sem volt kevesebb...csak annyi "történetről" hallottam/olvastam, hogy kicsit aggasztani kezdett a dolog:D Holnap mindenképp csinálok 1 tesztet:)
2013. ápr. 24. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Na mi lett az eredmény?
2013. ápr. 25. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!