Ciklus 28. napján esti pisiből csinált teszt negatv (valami fehéres rész van a második csík helyén) 30. napján második pisiből eszméletlen halvány csík, az is inkább fénynél látszik, akkor látszik jobban ha rárakom az ablakra. 10-es érzékenységű One-Step Vaterás teszt! Ebből lehet baba vagy megfog jönni?
28-30naposak a ciklusaim. Elötte szokott lenni már halvány rózsaszín vérfoltom de most az sincs.
Képen egyáltalán nem látszik :(
2013. ápr. 24. 14:09
1/8 A kérdező kommentje:
Fényképezésnél a Kontróll csik is alig látszik :(
2013. ápr. 24. 14:15
2/8 anonim válasza:
50-50% Az én véleményem, hogy egy nagyon halvány teszt pozitív, de akármilyen halvány, nem kell a fény felé forgatni.
Ettől még lehetsz babás és kívánom is Neked, de szerintem várj még 1 v 2 napot. Mindenesetre az jó, hogy a szokásos halvány pecsételés nincs, nekem 2-3 nap barnázásom volt mindig a mensi elött, amikor ez nem jelentkezett, már sejtettem, hogy sikerült.
2013. ápr. 24. 14:18
3/8 anonim válasza:
ha a kontroll csík is alig látszik akkor hibás a teszt!
2013. ápr. 24. 14:20
4/8 A kérdező kommentje:
Ilyen fehéres vagy nem tudom milyen a második csík, de egyértelműen ott van a helyén, eddig ilyen még nem volt, csak egy erős vonal és kész semmi más. Csak az fura hogy a Controll csík is nagyon halvány rajta, inkább szürkés kicsit rózsaszínesebbel. Amég nem jön meg nem adom fel de nem tudom még sosem volt iylen :'(
2013. ápr. 24. 14:21
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves második egymás után 2-őt csináltam ma második pisiből és mind a kettőn ugyan olyan színűő a controll csík
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!