Az Utrogestan mennyire véd?
Első babámmal nehezen lettem terhes (gyógyszerek segítségével), vérzésem is volt az elején, kaptam Utrot, minden rendben volt.
Most ismét sikerült teherbeesnem gyógyszerekkel, és a doki utasítása szerint a pozitív teszt után azonnal elkezdtem használni az Utrogestant.
A kérdésem arra irányul, hogy ha esetleg baj van, akkor meg fog jönni rendesen, vagy a gyógyszer miatt nem?
Uh-ra csak a jövő hét közepe felé tudok menni.
Utolsó: Pozitív teszt után?
Csak azért kezdtem el aggódni, mert olvastam itt ma egy kérdést, mi szerint a későbbi pozitív teszten halványabb volt a második csík, mint az előzőn, és én is pont így jártam.
Az első tesztem kicsit sötétebb, mint a pár nappal későbbi, ugyanolyan teszttel.
pozitív teszt után, igen. És nem csináltam utána többet, hogy halványodik, vagy sem.
De ne aggódj, most megint babát várok, ugyanúgy Utro mellett, és semmi gond nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!