Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennél? Az orvos azt...

Mit tennél? Az orvos azt mondja, hogy várjunk még 4-5 hónapot a babaprojekttel. De mi nem szeretnénk várni.

Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam, és mivel császáros voltam, a doki azt mondja, hogy még várjuk pár hónapot. De mi kicsi korkülönbséget szeretnénk a gyerkőcök között.
2009. szept. 25. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én várnék. Ha megreped a heged, akkor már hiába bánod.
2009. szept. 25. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam,hogy 1 év után már nem lehet gond, de biztos volt valami oka, ha Neked mást mondott a doki.Gondolom megvizsgált.
2009. szept. 25. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Csinált egy UH-t, és azt mondta, hogy nagyon szépen meggyógyult a vágás, de Ő mindenkinek azt mondja, hogy legalább 2 év legyen a két szülés között, mert így elkerülhető az újabb császár.
2009. szept. 25. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én tavaly Augusztusban szültem császárral.Mi szintén ebben a cipőben járunk, mármint mis e szerettünk volna 2 évnél nagyobb korkülömbséget.Nekem Márciusban azt mondta a dokim, hogy nyugodtan bele vághatunk, mert ha rögtön teherbe is esnék, mire annyira feszül a méh addigra már teljesen regenrálódik.Sőt nekem azt mondta 6 hét alatt teljesen rendbe jön,csak azért szoktak fél évet mondani legalább, hogy a méh nyálkahártyája, és természetes környezete is rendesen vissza álljon.Szerintem nyugodtan bele vághattok!Mi már Február óta próbálkozunk, és semmi! :( Remélem nektek több sikeretek lesz. :)
2009. szept. 25. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
A doki jobban ért hozzá min te!!!De a te döntésed!ő elmondja mi lenne az egészségesebb számodra de a döntés a te kezedben van!császár nem kis dolog, dete tudod. én várnék.
2009. szept. 25. 19:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt is Ő mondta, hogy 95% esélyem van a következő császárra, bármikor is születik a következő baba. Ezért nem tudom mit tegyek.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2009. szept. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!