Peteérés után 2 nappal fájó, égető, viszkető mellbimbó?
Gratulálok kismama!!! :)
És Neked is csak 1-2 napig tartott majd elmúlt? Akkor voltatok Ti is együtt?
koszonom! ma megyunk babanezobe:) igen, mi ovukor is egyutt voltunk, 2 naponta. az ovu utan azonnal kezdodtek a premens tunetek, tobbek kozt ez a mellbimbo-bizserges, mar lemondtam a honaprol :) aztan voltunk gyogyfurdoben, es mindentol erzekeny volt a mellbimbom, a furdoruhatol, a viztol...
nem vart elott 1 nappal teszteltem pozitivat.. amig el nem
kezdett noni a mellem, kb 5-6. hetig, nekem addig erzekeny volt a mellbimbom. most folyamatosan kemenyek, mar nem fajnak, a melleim fajnak ahogy nonek ha megnyomom veletlenul, vagy ha felallok :) ugyh a mellbimbo bizserges nekem jo jel volt, drukkolok, hogy neked is igy legyen!!!! ird meg mi lett!!
Sajnos ma megjött! :(
Pedig annyira azt éreztem, hogy most összejött. Elég nagyot csalódtam. Ez volt az 5. sikertelen hónapunk. :(
Ti sokáig próbálkoztatok?
Gratulálok a babához!!! Biztosan nagyon-nagy boldogság lehet!!! Jó egészséget mindkettőtöknek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!