Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ilyenkor mi tortenik?

Szerintetek ilyenkor mi tortenik?

Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjonnie, tegnap du volt egy pici barnazasom, nem szokott gondoltam ejszakara teszek tampont, reggel szembesultem vele hogy szinte semmi nincs rajta, napokban gorcsolgettem, fajtak a cicik, gorcsoles elmult, cici fajdalom enyhult, de meg erzekeny. Este csinaltam tesztet, 5percet vartam akkor meg semmi nem volt reggelre ilyen lett. Lillys rossmanos. Tudom hogy 10perc utan ervenytelen, meg leteznek szaradasi csikok. Volt mar valaki igy? Nem tudom mit gondoljak. Tisztasagit raktam be, de meg semmi nincs rajta. Este hancuroztunk, de meg attol sem jott meg :) 4honapja probalkozunk az elso 3hoban mar egtem a tesztelesektol most nem, azert teszteltem mert 1db maradt multkorrol ;) velemenyetek? Itt vannak a kepek: [link] [link]
2013. ápr. 21. 09:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 21. 16:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Eloben jobban latszik, ha nem jon meg 2nap mulva ujra tesztelek :)
2013. ápr. 21. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
kép nem található :S
2013. ápr. 21. 16:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Masik link a jo :) nekem megnyitotta..
2013. ápr. 21. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, ezt nem vettem észre.. :"> Halványan én is látom!!
2013. ápr. 21. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
ezen is látszik valami, majd kiderül. Várj egy picit a következővel
2013. ápr. 21. 18:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Varok mindenkeppen. De nem ertem elvileg 7.-en volt ovum. Nem homerozok, nem tesztelek.. Kalk szerint. De kb 6-10ig ereztem az ovus fajdalmat. 7.-en es 10en voltunk egyutt. Tegnap volt az a minimalis "vmi" azota semmi, meg a gorcsok is eltuntek.. Nem ertem. Elso babanal mindennap ereztem h megfog jonni es kb 2hete kesett mikor teszteltem :) no majd kiderul.. De lehetseges, h esetleg 10en volt ovum? Ciklusom mindig 28 napos, sosem kesett. Hormonok rendben...
2013. ápr. 21. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!