Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig kell szedni a Premenset?

Meddig kell szedni a Premenset?

Figyelt kérdés
3-án nem várom. Ha össze jön a baba akkor mikor hagyjam abba a tablettát? Addig szedhetem még nincs teszt? Vagy ha harmadikán nem jön meg azonnal hagyjam abba?
2013. ápr. 20. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:

A pozitív teszt napján.

Azon az 1-2 napon nem múlik, de ha pozitív lett a teszt, utána már valóban hagyd abba azonnal.

2013. ápr. 20. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. ápr. 21. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia neharagudj, hogy itt kérdezem de nekem is ezt kell szednem az orvos utasítására és többször véreztem tőle, egy hónapot szedtem mert már nem tdutam hogy a mensim vagy a gyógyszertől vérzek. Neked nem voltak mellékhatások? Lehet nagy butaságot csináltam hogy abbahagytam, de eddig legalább volt peteérésem a hőm szerint de most hogy szedtem ebben a hónapban nem így abbahagytam. Mit javasolnál? Persze megyek dokihoz de csak jövőhét utánra kaptam időpontot.Köszönöm.
2013. ápr. 21. 17:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia. Sajnos nem tudok mit mondani erre. Én ma szedtem be a 10. szemet de eddig nem vettem észre semmit. Nekem is orvos mondta csak azt nem árulta el,hogy mennyit és meddig kell szednem. Jövőhét végén majd kiderül,hogy használt-e vagy sem. Akkor már szoktam pecsételni és én e miatt kaptam.Nem tudnál esetleg előtte orvossal beszélni telefonon? De itt olvastam ilyen dologról és azt írták,hogy tovább kell szedni,de tényleg nem tudom. Neked mire adták?
2013. ápr. 21. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, köszi, hogy írtál. Nekem a hosszú ciklusok miatt és mert nem nagyon van peteérésem. Azt mondta a doki, hogy három hónapig kell szedni és ha nem használ, akkor ír clostyt. Úgy tudom, hogy ha sikerül a baba akkor nem kell szedni. Ennél többet sajna nem tudok mert dokinő volt a dokim helyett. Most ha megyek jöv. héten akkor megkérdezek mindent. Kiváncsi vagyok neked használt-e? Drukkolok.
2013. ápr. 22. 13:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sajnos azt sem tudom,hogy ha nem segít és nincs baba akkor meddig kell szednem. Majd meg kérdezem a védőnőt mert nekem 9-ére van idő pontom nőgyógyászhoz már egy hónapja kértem és akkora kaptam.
2013. ápr. 22. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nem kapkodják el az időpontokat az biztos. Én is türelmetlen vagyok, dehát aki babát szeretne annál így van. Én is kerítek valami rendes védőnőt aki megbízható és beszélek vele. Ha van valami pozitív eredmény akkor írj mert érdekelne. Szép napot neked.
2013. ápr. 22. 17:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm viszont kívánom neked is. Persze fogok írni.
2013. ápr. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!