Ti elhiszitek, hogy valaki otthon, fecskendő által teherbe esik? (ugye ebbe szívja fel az anyagot). Olvastam erről, érdekelne a véleményetek! Olyané is aki már kipróbálta esetleg. Nem tudom elhinni, hogy működik.
Nekem így sikerült, és elsőre.
peteérésem előtti és utáni három napos periódusban minden nap megtettem, fecskendővel. tényleg elsőre sikerült, mert rá két hétre pozitívat teszteltem.
mondjuk én nem a testemről szedtem le a spermát, hanem aki segített nekünk pohárba élvezett, így egyszerre viszonylag nagy mennyiséget sikerült fecskendezni, utána egy órán keresztül felpolcolva tartottam a lábaim.
nálunk sem lehetett gyerek a lombikra meg nem volt már pénzünk.
lehet hogy ez gázul hangzik, de nem akartam mással szexelni sem együtt lenni.
szóval igen, elsőre sikerült a fecskendőzés én is nagyon meglepődtem.
másoknak ez úgy hangozhat, mint ha elvetemült barmok lennénk, hozzáteszem, hogy 12 éve próbálkozunk a gyerekkel, milliós nagyságrendet költöttünk már ilyen olyan magánrendelőkre, lombikra, csodagyógyszerekre,még külföldön is voltunk.
mindent megpróáltunk, így a férjem legjobb barátja segített, már 22 éves barátságról van szó.
úgyhogy, igen!!! sikerülhet, kinek mennyi idő után.
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!