Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eü. Kaparás után mennyi napra...

Eü. Kaparás után mennyi napra jött meg a mensitek, és milyen mennyi mennyiségben?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem dec 13-án volt eü küretem, tartott utána a vérzés kb 5 napig, aztán dec.24-én megjött. Szabálytalan a ciklusom, és sajnos vetélés után kellett a küret egy hónappal, szóval pláne, hogy össze volt zavarodva a testem, de nagyjából akkor kellett megjönnie "rendesen". Az elején sokkal világosabb volt a szokottnál, élénk piros, aztán átment ilyen sötétvörösbe, de ezt leszámítva normálisnak mondható volt.
2013. ápr. 19. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, nekem konizációs műtétem volt eü. kürettel a ciklus 9-10. napja körül. A műtét után kb. 10 napig véreztem, és amikor már kezdett elmúlni (utolsó pár nap csak sárgás váladék volt), megjött a rendes mensi, az 4-5 napig tartott, teljesen normális volt. Utána 32 nappal később újabb menzesz (nem volt pé, ezért volt hosszabb a ciklus), ami sajnos a műtét okozta hiba miatt 11-12 napig tartott, és fog tartani innentől kezdve.

Nem tudom kinek a szervezete hogyan reagál a műtétre, de elvileg az lenne a normális, ha utána 4-6 héttel jelentkezne az első vérzés. A mennyiséget illetően a küret utáni elsőnél előfordulhat eltérés, szerintem.

Nálam semmi nem jött be, kicsit össze-vissza lett minden, de nyilván mindenkinél máshogy van.

Neked mit mondott az orvos? Mikor volt a műtét?

2013. ápr. 19. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Köszönöm válaszokat.

Nekem márc.23 volt az eü.kaparás,nem nagyon véreztem nem volt vészes,de viszont a rózsaszínes piroskás vér sok napig tartott.Ma vagyok 28.napos a műtét óta mensesem mindig 28.napra jött,előjelei sosem nincsenek csak megjön aztán délutánra van derék-poci fájás,de van hogy megúszom,mensi még eddig sosem maradt ki.Jó lenne ha sikerülne megjönne még ha párnapot késik is.

Egy ismerősömnek 65.napja volt a műtét mensi nem jön most megy vissza dokihoz hogy hogyan tovább.puszi

2013. ápr. 20. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!