Megnéznétek a görbémet? Nem volt ovum, ugye? És valószínűleg már nem is lesz?
Előző ciklusom 31 napos volt, de úgy, hogy szedtem Norcolutot és Clostilbegyt-et. Sajnos a fogamzásgátló abbahagyása után egyáltalán nem volt mensim majdhogynem 6 hónapig. Ebben a ciklusban nem szedtem semmilyen gyógyszert, csak cickafark teát ittam és terhesvitamint szedtem. A nőgyógyászom azt mondta, hogy bizakodjunk.
22. napon vagyok ma, abbahagytam az ovu tesztelést (igaz, nem mindennap csináltam, de annyira halovány volt mindig, hogy nem hinném, hogy volt ovu), illetve a hőmérőzés alapján is látszik, hogy nem ment fel a hőm, tehát nem volt peteérésem sem :(
Döntésre jutottam! Abbahagyom a tb alapú "szakellátást", mert teljesen hülyének néz a nőgyógyászom, irogatja fel nekem a hormonkészítményeket, de egy normális hormonsort sem nézetett még (voltam egyszer vérvételen az egyik ciklusom 46. napján). Tehát magánorvoshoz szeretnék menni.
Kérdéseim lennének: erősítsek meg, tényleg nem volt ovu, ugye? Mens Mentisbe készülök, ott állítólag profik....de szerintetek mikor menjek? Akár "most rögtön"? Vagy nincs értelme, mert úgyis azt fogják mondani, hogy várjuk meg, lesz-e mensi? Segítsetek, kérlek, annyira el vagyok keseredve. Néha úgy érzem már sosem lesz babánk... :( (24 éves vagyok, a férjem 27, és 1,5 éve próbálkozunk)
A görbém: [link]
Jaj, ne haragudj, elfelejtettem válaszolni :)
Gyógyszer előtt is volt, hogy ki-ki maradozott a mensi, így gondolom a peteérés is, de iagzából nem tudom, mert nagyon fiatal voltam, amikor felírták a gyógyszert (15). Szerintem arra sem volt esélye a ciklusomnak, hogy beálljon rendesen. De az akkori dokim felírta (vizsgálat nélkül egyébként), azt mondta, hogy még mindig jobb, mintha nem védekeznék.. Mostmár tudom, hogy nem így kellett volna, de akkor még ki foglalkozott azzal, hogy a későbbiekben ebből még lehet gondom..
Utolsó válaszoló: engem is nagyon dühít, mert fél évet elvett az életemből ez az egész...tulajdonképpen semmi! Mert nem történt semmi pozitív dolog! 1-1 kúra Norcolutot és Clostilbegyt-et szedtem be, remélem, hogy nem lesz tőle semmi bajom, illetve hogy nem rontott még jobban helyzeten. Rengeteg a felelőtlen nőgyógyász... :(
Próbáltam hívni őket (Mens Mentist), de 5 perc csöngés után leraktam. Sokat kell várni, vagy csak én voltam ilyen "szerencsés"? :)
Hát, sikerült. Basszus, ez azért nem semmi.
Június 12-re kaptam időpontot, tehát nem vészes. Mennem kell nőgyógyászhoz 12.000.- (+ 2000.- lenne, ha lenne, de cytológia is, de nekem nemrég csináltak), endokrinológus 12.000.- Egyből adtak időpontot kontrollra is az endokrinológushoz június 21-re, akkor kell fizetni 10.000.-et.
Tehát június hónapban ez 34.000.-ot jelent. Nem semmi...tudom, hogy ők tényleg profik és rendbe raknak, de ez akkor is elképesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!