Hogy kell reggel hőmérőzni? 3 napja késik.
Vannak rosszullétek, érzékeny mellbimbó.
Kiváncsi lennék a hőm szerint terhes vagyok-e.
Még nem mertem tesztelni.
Ha eddig nem vezetted a hoded,most mar mindegy,mert azt el kell kezdeni min 1 honappal elotte,h tudd mi a te ritmusod...Pl nekem soha nem erte a 37 fokot,meg mikor terehes maradtam akkor sem ez nem torvenyszeru.Ugyhogy 1 kicsit errol mar lecsusztal.Ha eddig nem mertel akkor varj meg par napot max 4et addigra biztos tutira kimutatja,h terhes vagy-e vagy sem.Nekem az elmaradt mensi utan 1 hettel mutatta ki csak...pedig teszteltem elotte is.
Szoritok neked!
14 hetes kismama
Szia! Csatlakozom az előttem szólóhoz, kár méregetned mert nincs mihez viszonyitanod. De ha kiváncsi vagy reggel mielőtt kikelnél az ágyból mérd meg a hőmérsékletedet szájban nyelv alatt /nekem 36.9 volt a legmagasabb amit mértem/ de nézheted a hüvelyben is, vagy végbélben /régen ott mértem és akkor felment 37,2-ig is/
Várj 1-2 napot és vegyél inkább terhességi tesztet. Nekem már az elmaradt mensi napján kimutatta a terhességet a Clear Blue teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!