Méhen kívüli terhesség után mikor próbálkoztatok és mikor sikerült?
Figyelt kérdés
Novemberben volt műtétem. Nagyon megviselt. Orvos szerint már lehetne próbálkozni, de nem merem. Nem is tudom miért nem. Egyszerűen félek. Ki hogyan volt ezzel a dologgal?2013. ápr. 17. 20:59
1/3 anonim válasza:
Nekem 9 hónapra rá fogant a fiam. Nem kell félned, nem fog megismétlődni.
2/3 anonim válasza:
Nekem a barátnőmnek volt méhen kivüli terhessége és neki a nőgyógyásza azt mondta,hogy6-hónap mulva ujra próbálkozhatnak.Azon meg nem csodálkozom,hogy félsz ujra teherbe esni nekem is volt egy spontán vetélésem nekem 2-évbe telt mig megint próbálkozni mertem egy19-hónapos kislány anyukája.
3/3 anonim válasza:
Nekünk 3 hónapot mondott az orvos, de 6 hónap múlva próbálkoztunk és az 5. hónapban sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!