Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet új hónapban új...

Hogy lehet új hónapban új görbét létrehozni?

Figyelt kérdés
A ciklus.hu vezetem a görbémet, hogyan tudok új görbét beállítani. az előző hónaphoz teszi (ez számomra nagyon zavaró!)Kérem aki tud, segítsen!Köszönöm!
2013. ápr. 17. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel folytonosságról van szó,így nem tudsz egy totál újat csinálni! Egyébként meg lehet szokni..
2013. ápr. 17. 19:46
 2/10 A kérdező kommentje:
jaj, ez baj...mert a másikat nem tudtam befejezni (eltörtem a lázmérőt) és azta pár napot kihagytam...olyan furi így az egész:-(
2013. ápr. 17. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Amikor bejelölöd az új ciklus kezdetét, akkor nem hoz létre egy újat? Nekem mind külön van.

Bocsi, de lehet, hogy én értettelek félre?!

2013. ápr. 17. 20:16
 4/10 A kérdező kommentje:
lehet én nem jelölöm be, de nem tudom pontosan hol kell...még most kezdtem vezetni...normál nézetben a napnél, bal egér gomb - nap részletei és beírom, de a régi diagramhoz teszi:-(
2013. ápr. 17. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Dehogynem lehet létrehozni!

Naptáraknál a Normál nézet, és ott a naphoz beírod, ha rámész az egérrel, hogy ciklus kezdete. Az összes napot, amíg tart vérzés, hozzáadod a ciklushoz. Onnanól már mindig külön hozza a Ciklus diagramnál.

2013. ápr. 17. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
De attól még az előzőnek ott a vége nem???
2013. ápr. 18. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:

persze, így fog kinézni.

[link]

erre gondoltál?

2013. ápr. 18. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok! Én tudom,évek óta vezezem. :) szerintem a kérdezőt ez zavarja,hogy úgymond látszik az előző ciklus vége!
2013. ápr. 18. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Aha értem. Én láttam olyan képet már, akik bevágták a ciklus.hu-ról, hogy már a kb 200. ciklusnapon tartott a diagram szerint, mert jelölték ugyan a vérzést, de nem írták be konkrétan a ciklus kezdetét, ezért baromi hosszú ciklust mutatott.

Mert elvileg, ha ezt beírod, akkor hozol létre minden új hónapban új görbét.

Na most akkor nem tudom, hogy a kérdező mire gondolt, de majd biztos felvilágosít:)

2013. ápr. 18. 11:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Pontosan erre gondoltam!Sikerült az új görbe!!:-)Nagyon szépen köszönöm!Majd hónap végén beszúrom ellenőrzésre!Remélem "babás" görbe lesz!!!
2013. ápr. 18. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!