Mit szoltok a görbémhez? Túl korán teszteltem?
Írd meg kérlek majd, mi lett a görbédből.
De ugye tudod, hogy kicsit rövid a luteális szakaszod?
Én úgy tudom, hogy 11-16 napig teljesen normális a luteális szakasz hossza. Most hogy én a normális alsó határán vagyok, attól még szerintem az normális. Első babámnál is ennyi volt a luteálisom és első próbálkozásra összejött, úgyhogy ha rövid, ha nem nekem bejött ez a hosszúság. :)
Megírom, ha érdekelnek a fejlemények.
Szerintem nem akkor volt pé-d amikor behúzta. Legalábbis az ovutesztek szerint. Ha azt vesszük figyelembe, akkor sokkal később. Az is érdekes, hogy ennyi pozi ovu teszted van. Tuti mind pozik voltak?
A hőd szépen fent van. A PÉ-től függ, mikor fog pozitív terhestesztet mutatni.
Ugyanolyan erős sosem volt a tesztcsíkom, mint a kontrollcsik, néhány árnyalattal mindegyik teszten világosabb volt, de mind az 5 napon azonos erősségű volt kb.
Most ez alapján akkor egyik sem mondható pozitívnak? Akkor ha a teszteket nem vesszük figyelembe csak a méhnyaknyákot meg az ébredési hőmérsékletet, akkor szerintetek mikor volt ovulációm?
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!