S. O. S? Ilyenkor baj van?
Figyelt kérdés
Lelet: 17,9*16,6mm üres petezsák ábr.ki, mely körül kicsi bevérzés is megfigyelhető
Vél. Missed.ab?
Semmi esély hogy mégis baba van??elvileg 8 hetes lenne.
2013. ápr. 17. 11:25
1/12 anonim válasza:
Igen,sajnos nincs baba a lelet alapján.....:(
2/12 A kérdező kommentje:
Van értelme másik dokival megnézerni? Nagyon kétségbe van esve...
2013. ápr. 17. 11:47
3/12 anonim válasza:
Ha attól meg nyugszik. De gyanítom művi befejezésre lesz szükség ,ha magától nem indul meg. Bár akkor is mindenképpen orvos kell,hogy lássa.
4/12 anonim válasza:
Sajnos nincs baba:( Őszintén sajnálom:(
5/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondta a szongráfus hogy 50%?? Meg a dokinak telefonban mondta hogy sorvadt.azt mire érthette ha üres a petezsák?
2013. ápr. 17. 12:11
6/12 anonim válasza:
szerintem a petezsák sorvadt kicsit vagyis deformálódott , nem szabályos. Volt babád de sajnos felszívódott és szerintem művi befejezés lesz belőle. sajnálom...
7/12 anonim válasza:
Még ne add fel! volt itt egy lány, aki hasonlóan járt, képzeld már bekötötték az infúziót is a küret előtt és addig nyaggattam, amíg kért még az utolsó pillanatban egy UH-ot és láss csodát, dobogott a baba szíve.
Előtte meg semmit sem láttak, csak összeesett üres petezsákot.
Nekem meg ne engedd addig a küretet, amíg legalább 3x meg nem nézik Uh-on, hogy tuti nincs baba bent.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok babás...nagynénim.
Első baba lenne nagyon fèl hogy mi lesz.nem akarja elhinni hogy nincs baba.
2013. ápr. 17. 12:57
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy akár még spontán is távozhat belőle a petezsák, ha nincs baba benne :(
10/12 anonim válasza:
Érdemes még azért kicsit várni, elmenni másik dokihoz, figyelni mi lesz és csak végső esetben engedni az operációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!