Furcsa kérdésben lehet most részetek, azt megkell hagyni, de fogalmam sincs ez mi lehet jelen pillanatban?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már igen régóta elterveztük a gyereket, és össze is hoztuk a dolgot, legalábbis úgy tűnt, de rá másnapra megjött neki, ez miért lehet? Esetleg csupán a véletlen, vagy valami más probléma lehet a dologban?2013. ápr. 16. 22:59
11/12 anonim válasza:
Valóban furcsa kérdés amit feltettél, de szerintem jobb szó rá,hogy buta kérdés. Hihetetlen, hogy úgy akartok gyereket, hogy nem vagytok tisztába alapvető dolgokkal.
12/12 anonim válasza:
Na, akkor én most egy kicsit beavatlak, hogy miért vannak kiakadva az előttem szólók:
A ciklus általában 28. napos. Peteérés a 14. nap körül van, a ciklus közepén. A kiszabadult petesejt 12-24 óráig megtermékenyíthető. Ha találkozik a hímivarsejt a petesejttel, megtörténik a megtermékenyítés. Elkezd vándorolni a petevezetékben a méhig. A megtermékenyítéstől számolva 7-10 nap múlva beágyazódik. Ezért van az hogy, aktus (peteérés) után 14 nappal érdemes tesztelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!