Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy már unalmas, de...

Tudom, hogy már unalmas, de nagyon elvagyok keseredve. Akkor most lehet baba vagy nem? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Hamar tesztelhettem megint?A ciklusaim 40 naposak!

[link]

2013. ápr. 16. 16:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ne legyél elkeseredve, mert ha 40 napos a ciklusod, ami látszik is a képen, akkor bőven van még időd a teszttel:)

Szóval légy még egy hetet türelmes és akkor tesztelj:)

2013. ápr. 16. 16:48
 2/19 anonim ***** válasza:

Ha 40 napos ciklusaid vannak, miért tesztelsz a 33. napon? Legelőbb a 40. napon érdemes, mert előtte kaphatsz még álnegatívat, és az lelombozhat. (Persze így is lehet negatív, vannak, akiknek csak a kimaradás után pár nappal lesz pozitív a teszt) Ráadásul, hogy a ciklus.hu mit mutat peteérésnek, az nem sokat számít. Ez csak egy program, ne adj rá. Iránymutató lehet, de ne aszerint kalkulálj, hanem amikor érzed, hogy bizonyos tünetek megvannak, akkor különösen kapcsoljatok rá.

Ha jól matekolok (nem az erősségem), akkor 40-14, az 26. Azaz kb. a 26. napon elvileg peteérésed. Persze, mutathat mást a hőd, de tapasztalatból mondom, hogy az egy másik olyan dolog, amire nem biztos, hogy mindenkinek érdemes kalkulálnia. (Én úgy estem teherbe, hogy a ciklus első harmadában 36,7 volt a hőm, aztán felment 37,1-ig, majd szépen visszaesett 36,7-re. Nem volt semmi cicoma, hogy időpont szerint, majd peteérésnél leesik, meg beágyazódásnál szintúgy. Szépen fokozatosan csökkent le 37,1-ről, 36,7-re és ott is maradt.

És a kérdésedre válaszolva: szerintem, igen, hamar teszteltél.

2013. ápr. 16. 16:54
 3/19 anonim ***** válasza:
AZt kivizsgálták már hogy mi okozza a 40 napos ciklusokat? Csak mert az nagyon ritka hogy valakinek semmi baja és simán teherbeesik 40 napos ciklus mellett.... 99%-ban hormonális probléma áll a háttérben és ha valami nem ok ezen a fronton kicsi az esély a spontán teherbeeséshez.
2013. ápr. 16. 17:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy Én vagyok a vak, de szerintem nem a 26. ciklusnapon volt a pé-d, hanem a 22.-en. HA a hőmérsékeltre alapozok, plusz akkor volt a tf-nyákod is. A luteális fázis Nálad 18 napig tart?
2013. ápr. 16. 17:13
 5/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. Jellemzően a 25-35 napos ciklusra mondják, hogy okés, és van is peteérés. Ettől függetelnül lehetnek kivételek, de érdemes lenne utánamenni a dolgoknak. Ha még persze nem történt ez meg.
2013. ápr. 16. 17:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is azt kérdezném, hogy mi az oka a hosszú ciklusnak?
2013. ápr. 16. 18:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta,hogy semmi bajom.Egyébként vetélésem előtt is ilyen hosszú volt a ciklusom és természetes úton fogant.De most nem tudom mi van lehet megfog jönni mert találtam a tb-n egy kis barna foltot.
2013. ápr. 16. 18:29
 8/19 anonim ***** válasza:
húha akkor végképp menj el egy endokrinológushoz ha volt már vetélésed és hosszú a ciklusod. ugyanis ha nincsenek rendben a hormonok akkor gyakran előfordul hogy sikerül spontán teherbeesni de el is vetél a kismama mivel nincs meg a hormonális háttér a terhességhez igy kilöki. Pont a PCOS egy ilyen ebtegség ha nincs kezelve a vetéleés aránya olyan 80% körül van, és gyakran 3-4 vetélés után derül ki hogy ez volt a gond. Inkább viszgáltasd ki magad, gondolom nem hiányzik még egy vetélés. Ez nem nőgyógyászra tartozik hanem endokrinológusra.
2013. ápr. 16. 18:33
 9/19 A kérdező kommentje:
A vetélés nem hormonprobléma miatt volt.Az orvosok is először azt hitték valami hormon probléma van ki is vizsgáltak,de kiderült,hogy nem.
2013. ápr. 16. 18:40
 10/19 anonim ***** válasza:
terheléses inzulin vérvételen is voltál? Ha nem én addig mennék amig valaki ezt ki nem írja.
2013. ápr. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!