Tudom, hogy már unalmas, de nagyon elvagyok keseredve. Akkor most lehet baba vagy nem? Szerintetek?
Ne legyél elkeseredve, mert ha 40 napos a ciklusod, ami látszik is a képen, akkor bőven van még időd a teszttel:)
Szóval légy még egy hetet türelmes és akkor tesztelj:)
Ha 40 napos ciklusaid vannak, miért tesztelsz a 33. napon? Legelőbb a 40. napon érdemes, mert előtte kaphatsz még álnegatívat, és az lelombozhat. (Persze így is lehet negatív, vannak, akiknek csak a kimaradás után pár nappal lesz pozitív a teszt) Ráadásul, hogy a ciklus.hu mit mutat peteérésnek, az nem sokat számít. Ez csak egy program, ne adj rá. Iránymutató lehet, de ne aszerint kalkulálj, hanem amikor érzed, hogy bizonyos tünetek megvannak, akkor különösen kapcsoljatok rá.
Ha jól matekolok (nem az erősségem), akkor 40-14, az 26. Azaz kb. a 26. napon elvileg peteérésed. Persze, mutathat mást a hőd, de tapasztalatból mondom, hogy az egy másik olyan dolog, amire nem biztos, hogy mindenkinek érdemes kalkulálnia. (Én úgy estem teherbe, hogy a ciklus első harmadában 36,7 volt a hőm, aztán felment 37,1-ig, majd szépen visszaesett 36,7-re. Nem volt semmi cicoma, hogy időpont szerint, majd peteérésnél leesik, meg beágyazódásnál szintúgy. Szépen fokozatosan csökkent le 37,1-ről, 36,7-re és ott is maradt.
És a kérdésedre válaszolva: szerintem, igen, hamar teszteltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!