Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szabolcsban vegeznek valahol...

Szabolcsban vegeznek valahol mehszaj oszzevarast?

Figyelt kérdés
tud valaki valamit errol?valakin vegeztek mostanaban ilyet?
2013. ápr. 15. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom, Magyarországon egyáltalán nem végeznek már ilyet.
2013. ápr. 15. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves valaszolo akkor nem jol tudod mert sok helyen vegeznek meg mindig ilyet Magy-on,csak en a SZabolcsi jarasra lettem volna kivancsi.de azert koszonom
2013. ápr. 15. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Orvostól hallottam, de akkor elnézést kérek a téves információért.

Arra gondolsz, mikor a terhesség idején nyílik a méhszáj, és ezt megakadályozandó összevarrják? Picit utánaolvasgattam én is, mert nyílófélben volt nálam is, de máshogy oldottuk meg.

2013. ápr. 15. 18:40
 4/7 A kérdező kommentje:
igen arra gondolk mikor pl felidoben myillik a mehszaj,es valahogy bent kellene meg tartan a babat egy kicsit meg,en meg csak errol az alkalmazasrol hallottam,ti hogyan oldotatok meg?lehet tudsz nekem erdekesebet es jobbat mondani.koszonom elore is!!
2013. ápr. 15. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A dokim azt mondta, hogy ha tovább nyílik, befektetnek kórházba, ott gondolom folyamatos ellenőrzés van, meg gyógyszerek, amik megállítják a görcsöket (általában görcsölés, keményedés után nyílik a méhszáj). Én csak magnéziumot kaptam, kiírtak táppénzre, és sok pihenést javasoltak, valamint a házasélet mellőzését. Amúgy nehezebb esetekben itt különböző gyógyszer-koktélokat adnak. Ha meg már annyira kinyílt, akkor nincs mese.
2013. ápr. 16. 09:58
 6/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem lettem okosabb!!nekem a magnesium meg a korhazban fekves nem segitett,csak ezt az osszevaras temat javasoltak,ezert letttem volna kivancsi arra amit kerdeztem...de azert koszonom megegyszer
2013. ápr. 16. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Azért minden jót kívánok nektek!
2013. ápr. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!