Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 3. napja nem jön meg és...

Ha 3. napja nem jön meg és csak ici-pici barnám van, a hőm minden reggel 37-37,1 akkor lehet hogy baba, vagy csak késik?

Figyelt kérdés
Még nem mertem tesztelni, mert az idén egyszer már késett de akkor barnám se volt, de most semmi más tünet csak ez. Nem akarok csalódni és így beleélni sem magam.
2008. jún. 13. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez a harmadik napja, hogy nem jött meg és reggel teszteltem Lilyvel és egyértelműen pozitív lett. Tünetem nekem sincs igazán, a hőm nekem is 37,1 volt. Szerintem holnap reggel tesztelj, szurkolok!
2008. jún. 13. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked!!! Jó neked, remélem nekem is pozitív lesz, de én még várok egy pár napot, mert attól tartok, hogy csak késik.
2008. jún. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!