Az lh-teszten az egész cilus során jelenik meg valamilyen erősségű tesztcsík a kontrollcsík mellett? A ciklus melyik részén van az, hogy csak kontrollcsík van és tesztcsík semmi?
Nálam úgy volt,hogy a 10.napon teszteltem először,akkor totál 1 csík volt.Aztán a 12.napon folytattam és azon már 2.halvány csík is lett,és így tovább a 14.napig erősödött.
A 15.napon ismét totál negatív lett.
A Kontroll csík mindig van,ez mutatja,hogy a teszt egyáltalán jó,és működik.
Peteéréskor 2 csíkos,tehát a tesztcsík is megjelenik.Ennek erősebbnek kell lenni,mint a kontrollcsík,és akoor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció.
egy + LH teszt:
N
Tehát ha egyáltalán megjelenik kontrollcsík, az azt jelenti, hogy peteérés van, vagy volt folyamstban?
Tudom, hogy a tüszőrepedés előtt van LH-csúcs, ekkor pozitív a teszt, ekkor sötétebb a tesztcsík, mint a kontroll.
A kérdésem az, hogy ha egyáltalán jelenik meg tesztcsík, az azt jelzi-e, hogy peteérés van folyamatban. Nálam most ugyanis ez a kérdés, hogy egyáltalán van-e peteérés... Tegnap teszteltem először, megjelent halványan a tesztcsík, ma is teszteltem, ma is lett tesztcsík, egy ici-picit erősebben is talán, mint tegnap.
Íme a halvány kis csíkjaim:
Tegnapelőtt, tegnap és ma délután.
Előre is köszi, ha megnézitek! :)
Hát ezek tényleg elég halványak.
A ciklusod melyik napján kezdted el a tesztelést?
Hány naposak a ciklusaid?
Szerintem tuti nincs peteérésed.
A haloány csík azt mutatja,hogy a szervezetedben van ugyan Lh hormon,de valszínű túl kevés ahoz,hogy rendes tüszőnövekedédt és utána ovulációt váltson ki.
Én szedtem premenst,és azóta lett nálam is +.
Esetleg dokinak kellene csinálni egyik ciklusodban UH-s peteéréskövetést,és az biztos választ ad a kérdésedre.
Hormoneredmények redben?
Pajzsmirigy ill.prolaktin gondok is gátolják a tüszőérést és az ovulációt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!