Milyen szó az, hogy BABÁS vagy BÉBIS? Ez nem egy melléknév? Mint piros vagy ilyesmi?
"Miért beszélnek ennyire hülyén a terhes nők??"
ne általánosíts. sokféle nő létezik és egy adott ponton szinte mindegyikük terhes lesz. nem azt mondom, h nem változnak a hormonok hatáésára, de nem egymáshoz idomulnak, hanem a régi önmagukhoz képest lesznek mások. Én terhes vagyok, és sosem élek az általad caps lockkal (hehe:)) írt kifejezésekkel. és azt gondolom arról, aki meg igen, h szíve joga.
Biztos Kazinczy idejében is sokan meglepődtek a nyelvújításon, de hát haladni kell a korral. Vagy te azt sem használod ,hogy :király!
bakker
üzi
uncsi...
Nem kell mindennek a miértjét keresni. Ragad ránk, mint a kosz.
borzalmas milyen hülyén beszélnek a mai tinik egy szavukat sem lehet érteni .....
mintha ciki lenne helyesen magyarul beszélni
kb ugyan az a kategória -- ez van majd leszokik róla vagy úgy marad :-)))
9/9 teljesen igazat adok neked!Szerintem nagyon csúnya ha valaki azt mondja "TERHES"vagyok! De hisz az nem teher!!
Áldott állapot.Én pl nem használom soha azt a szót,
inkább azt szoktam hogy:kisbabám lessz,BABÁS vagyok,várandós stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!