Van közöttetek olyan kismama, akinek szellemcsíkos lett a tesztje, éb mégis sikerült teherbe esni?
Figyelt kérdés
Szombat-vasárnapra NEM várom! Ma reggel csináltam egy MediLab tesztet, de épphogy látszik a 2. csík. Érdeklődnék, hogy másnak is mutatott a teszt szellemcsíkot, és mégis babásak lettetek? Vagy túl korán teszteltem? Azért teszteltem ilyen hamar, mert a 10. napon volt PÉ, ugyanis onnantól ment felfele a hőm. ( a ciklus.hu szerint )2009. szept. 23. 09:48
11/19 anonim válasza:
Ma teszteltem halvány +-ot.De én még nem akarom elhinni,úgyhogy pénteken másikat tesztelek.(de a csíkocska még ott van:)
12/19 anonim válasza:
13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti hölgynek gratulálok, várjuk a további teszt eredményét! :)
Utolsónak: nagyon szép a görbéd, nem csináltám még tesztet? Baba gyanus a te görbéd. Nálam ugyan az a tünet mint eddig, semmit nem változott, itt van a mai görbém:
2009. szept. 25. 09:09
14/19 A kérdező kommentje:
2009. szept. 25. 09:12
15/19 anonim válasza:
mikor tesztelsz?én ma ellövök egyet du-án,mert nincs tesztem,de ha - akkor hétfőn tesztelek ujra:-))
16/19 A kérdező kommentje:
Én majd csak hétfőn tesztelek, kivárom a 7végét. :)) Írd ám meg, hogy mi lett az eredmény! Szorítok neked nagyon!!!!
2009. szept. 25. 09:33
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
szia.mizujs???
Nálam még mindig nincs menzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!