Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozi vagy nega...

Szerintetek ez pozi vagy nega ovu teszt?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 11. 16:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%
Ha annyira siet, ír a pozitív helyett egy +, a negatív helyett pedig egy - jelet, úgy is megértettük volna, és ő sem tűnne kiscsoportos óvodásnak.
2013. ápr. 11. 17:36
 12/27 anonim ***** válasza:
15%
Arról meg nem is beszélve, hogy a teszten ott van a magyarázat, hogy ha két csík van, akkor pozitív, ha egy, akkor negatív. Szemmel láthatóan, tök egyértelműen ott van az a második csík, nem is értem miért tette fel ezt a kérdést egyáltalán..
2013. ápr. 11. 17:37
 13/27 anonim ***** válasza:
Utolso tevedsz halvany pozitiv is negativ. Ha nem olyan eros mint az ellenorzo csik akkor az nem pozitiv. Olyan konnyu okosnak lenni es gunyolodni. Meg nem azt irta pozcsi, negcsi, ovucsi :)))) ez az ovis rovidites, nem a pozi... Mas is roviditett mar igy.. O mert nem lett lehurrogva? Meg, ha 1elkezdi minek folytatja a tobbi?! Ez az ovis :(
2013. ápr. 11. 17:57
 14/27 anonim ***** válasza:
Pozi a tesztcsi! :D Csak,h ne maradjak ki a sorból:) Gratcsi!
2013. ápr. 11. 18:03
 15/27 anonim ***** válasza:
ez igy igaz 1 kötekedö elkezdi,akkor a többi folytatja!ahelyett hogy a kérdésre válaszolnátok normálisan!
2013. ápr. 11. 18:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Mindegyikőnk odaírta hogy pozitív a teszt. Abban a hangnemben és stílusban, ahogy a kérdező feltette a kérdést. Hol a probléma?
2013. ápr. 11. 18:21
 17/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a fene van veletek :S

Tegnap is rohadt bunkók voltatok egy másik kérdésnél, most meg itt.

Mi történt itt? :SSS Egy hónapja még nem volt ez, ide normális nők szoktak írni, de ez lassan már kiábrándító.

2013. ápr. 11. 18:30
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz volt a stilus. Mert nem "csi-zett" de vegulis mindegy. En is szoktam ezeket roviditeni, pedig mar 30folott vagyok :) de nem csizek mint egy tini :)
2013. ápr. 11. 18:30
 19/27 anonim ***** válasza:
Hát én tegnap nem voltam online, úgyhogy a másik kérdésnél biztosan nem voltam bunkó. :) Ahogyan itt sem, hiszen megválaszoltam a kérdést (a többiek is), továbbra sem értem mi a gondotok.
2013. ápr. 11. 18:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez teljes mértékben pozitív ovulációs teszt! :P Hajrá a mai napon!!! :)
2013. ápr. 11. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!