Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3féle baktérium van bennem,...

3féle baktérium van bennem, lehet hogy ezmiatt nem estem teherbe? Coli, Candida, stereptococcus baktériumok

Figyelt kérdés
Most derült ki hogy ezek a baktériumok vannak a hüvelyembe.Lehet hogy ezért nem estem 1évig teherbe?Ha kikezelik akkor lehet hogy sikerül?Vagy ezmiatt még kellett volna sikerülnie?Kaptam 10napos kúpot meg 4szem Fluconer tablettát amiből 2 a páromé.Létszi segitsetek!Köszi
2009. szept. 22. 18:16
 1/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem streptococcusom volt nemrég, akkor mondta az orvosom, hogy így nehezebb teherbe esni, ill. ha teherbe is esek, akkor nem biztos, hogy megmarad. Ezért előbb ki kell kezelni a bacikat és helyre kell állítani az egészséges hüvelyflórát.

(Én először kaptam Klion tablettát, amit 10 napi szedtem,+ 6 napig dalacin hüvelykrémet. Utána a hüvelyflóra helyreállítására Gynoflort hüvelytabit szedtem. Nekem egyébként a vizsgálat kimutatta, hogy nincs meg a hüvelyben a normál savas Döderlein flóra, ezért gyakran kapok el fertőzéseket. Ja, és a savas közegben egyébként a spermiumok is életképesebbek). Szóval bármilyen baktérium-vagy gombaölőt kapsz utána muszáj vmivel rendbetenni a hüvelyflórát, mivel a gyógyszerek kiirtanak mindent.

Ne csüggedj, a kezelés után megnő az esély a teherbeesésre. :)

Sok sikert!

2009. szept. 22. 18:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Akkor mit csináljak majd ha vége a kezelésnek?Hallottam valami grepfruit mag cseppekről,az jo?Minenn nap egyek meg egy élöflorás natur joghurtot?
2009. szept. 22. 19:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Mivel tegyem rendbe a hüvelyflorámat??Ezt még elfelejtettem megkérdezni.Nagyon köszönöm.
2009. szept. 22. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tejsavas irrigálással, pl. Gyógyszertárban kapható recept nélkül. Ha lehet, ne próbálkozz házi praktikákkal, pl joghurttal a hüvelybe.
2009. szept. 22. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is a Gynoflor huvely tabi hozott helyre a kezelesek utan.csak ajanlani tudom,kerdezz ra a dokidnal!
2009. szept. 22. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Aki még tud létszives segitsen.
2009. szept. 25. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács még a kezelés utánra: amikor a pároddal szerelmeskedtek tartsátok be az alapvető higániai szabályokat! A szerelmeskedés előtt és után is vigyázzatok a nemi szervek higéniájára!!! Ezt nagyon sok pár szem elől téveszti, pedig ALAPVETŐ LENNE! Coli baktérium pl. csak a székletből származhat, szóval legyetek óvatosak!
2009. szept. 25. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Szedd be, amiket kaptál rá mindneképp! De anno nekem is volt candidám, 2 havonta előjött. Aztán vettem grapefruit-magolaj cseppet a gyógyszertárban, abból napi 3X10 cseppet vettem be (borzalmasan keserű :)),és azóta elkerül a hüvelygomba, és a húgyuti fertőzések is!
2009. szept. 25. 11:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is hajlamos voltam a gombás fertőzésekre. Még kollégista koromban elkaptam és alig tudtam belőle kilábalni. 5 éve Lactacyd Femina intim szappant használok és azzal mosakszom a nemi szervemnél. Azóta nem volt ilyen gondom, még a terhességeimnél sem, pedig akkor még fogékonyabb rá az ember. Csak ajánlani tudom.
2009. szept. 25. 12:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Használom a cseppet,télleg nagyon keserü.
2009. okt. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!