Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miben volt más (ha más volt...

Miben volt más (ha más volt egyáltalán) a mensi tünetetek "abban" a hónapban?

Figyelt kérdés
Abban a hónapban mikor teherbe estél, de még nem tudtad, hogy terhes vagy, vártad, hogy megjön (illetve nem vártad) érezted, hogy ez másfajta fájdalom, mint a szokásos mensié??Kérlek írjtok le, mit tapasztaltatok!Köszönöm!
2013. ápr. 9. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az volt furcsa hogy nem éreztem semmit. Nem tudom milyen érzést vártam, csak valami fura feszültség volt bennem, hogy mostanában éreznem kellene valamit. De aztán nem jött meg és most aztán érzek olyan rosszulléteket, hogy csak na, de a terhesség ezzel jár :D
2013. ápr. 9. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanolyan volt, mint mindig.
2013. ápr. 9. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már jóval hamarabb tudtam, mint a nem várt menzesz napja. Borzalmasan fájtak a melleim, így tudtam, hogy baba van.
2013. ápr. 9. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazából csak annyi különbség volt, hogy a megszokott kis kellemetlen fájdogálás erősebb volt. Annyira, hogy este még felkeltem, és bevettem két advilt, mert annyira kellemetlen volt. Aztán csak nem jött meg... :) De semmi más különbség nem volt.
2013. ápr. 9. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 10. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!