Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beagyazodas?! Lehet hogy mar...

Samanthajones06 kérdése:

Beagyazodas?! Lehet hogy mar fogja mutatni a teszt?

Figyelt kérdés
Március 27.en kellett volna megjonnie.Azota érzek emelygest ,reggelente hányinger,kis szédülés napközben.Ma pedig egész nap szúr a petefeszkem, de semmi menzire utaló jel...Csináltam mar tesztet(4napja) nega lett viszont reggelre vettem egy másikat a mai helyzetre való tekintettel:) (clearblue digital).Lehetseges hogy azért nem mutatta eddig mert későn volt a peteeresem?Mindeddig pontosan 28 (max 29) napos ciklusaim voltak évek óta...Szerintetek holnap mar mutatja magát?Holnap lesz a 14.nap a nemvart első elmaradt napja után:)
2013. ápr. 9. 20:01
 1/5 sarah23 ***** válasza:

Igen túl hamar teszteltél!

Probálkozz a mensi elsö napján,,vagyis holnap elsö pisiböl,remélem össze jön a baba:)de ha holnap nem ,,akkor probálkozz pár nap mulva ujra,lehet csak késöbb mutatja ki:)megy a drukk:)

2013. ápr. 9. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt most nem nagyon értem. Most március 27-én ha nem jött meg és most is nega a teszt, akkor nem igazán lehetsz terhes. Hiszen az már több mint egy hete volt, lassan két hét. Azért azt már kimutatná. A peteérés, ha akkor fogant a baba és nem egy spontán peteérés során akkor az inkább a menszi után 14 napra van. Ritkán van csak spontán vagy késői peteérés. Nem kizárt, de nem olyan gyakori azért. Az lehet, hogy mondjuk volt egy spontán peteérésed. Nekem az volt, és menszi előtti nap voltunk együtt, de nekem kb 8-10 nap múlva kimutatta a teszt.

De azért 14 nap már kicsit hosszú. Tuti jól csináltad a tesztet? Csinálj holnap egyet, de ha nem jön meg inkább menj el orvoshoz, nem csak terhesség miatt marad el a menszi. Van sajnos más oka, ami nem túl jó.

2013. ápr. 9. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Azért gondolom, hogy már mutatnia kellene, mert ilyen tünetek már magasabb Hcg esetén vannak. lehet rossz volt a teszt. Nekem 2 szer volt rossz a tesztem, amit vettem, és egyik clear blue volt éppen. Nem mutatta a terhességet, viszont a vaterás gagyi meg mutatta. Dokihoz mentem utána és akkor már volt megvastagadott méhnyálkahártya, és csinált vértesztet is, mert nem volt még látható a baba, onnan tudtuk, hogy tuti pozitív a teszt.
2013. ápr. 9. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettotoknek!Ha holnap is nega lesz azonnal hívom a dokimat!Remelem nem csak az agyam űz velem kegyetlen tréfát amiért annyira szeretnem...:(
2013. ápr. 9. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
csináltál újra tesztet?
2013. ápr. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!