Beagyazodas?! Lehet hogy mar fogja mutatni a teszt?
Igen túl hamar teszteltél!
Probálkozz a mensi elsö napján,,vagyis holnap elsö pisiböl,remélem össze jön a baba:)de ha holnap nem ,,akkor probálkozz pár nap mulva ujra,lehet csak késöbb mutatja ki:)megy a drukk:)
Ezt most nem nagyon értem. Most március 27-én ha nem jött meg és most is nega a teszt, akkor nem igazán lehetsz terhes. Hiszen az már több mint egy hete volt, lassan két hét. Azért azt már kimutatná. A peteérés, ha akkor fogant a baba és nem egy spontán peteérés során akkor az inkább a menszi után 14 napra van. Ritkán van csak spontán vagy késői peteérés. Nem kizárt, de nem olyan gyakori azért. Az lehet, hogy mondjuk volt egy spontán peteérésed. Nekem az volt, és menszi előtti nap voltunk együtt, de nekem kb 8-10 nap múlva kimutatta a teszt.
De azért 14 nap már kicsit hosszú. Tuti jól csináltad a tesztet? Csinálj holnap egyet, de ha nem jön meg inkább menj el orvoshoz, nem csak terhesség miatt marad el a menszi. Van sajnos más oka, ami nem túl jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!