Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Diósgyőri kórházban működik...

A Diósgyőri kórházban működik most nőgyógyászati szakrendelés?

Figyelt kérdés

Ha igen,mikor van rendelés,be kell jelentkezni?

A Semmelweisbe kellene mennem,de ott csak jövő keddre tudnak időpontot adni. (az nekem nagyon későn van)

Ott mondták a Máv renddelőt-de oda meg csak októberben van időpont. A Megyei kórház szakrendelésén miskolci lakosokat nem fogadnak. Van esetleg máshol nőgyógyász ami nem magánrendelő és gyorsan tudnak fogadni?

Vagy esetleg magánrendelő ahol nem túl magasak az árak?

2009. szept. 22. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én a MÁV rendelőbe járok..........annyi orvos rendel ott, tutti csak októberre kaptál volna időpontot?

A Diósgyőri Rendelőintézetben (SZtk) is van Nőgyógyászat, viszont ott valami baromi hamar elkapkodják a kartonozóból a sorszámokat, szóval oda hamar kell menni, már vagy 7-re.

Azzal viszont nem nagyon vagyok tisztában, hogy mik a feltételei annak, hogy mikor hol fogadnak. Ha tényleg ilyen sűrgős, akkor holnap reggel megér egy próbát.

2009. szept. 22. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Telefonon kértem az időpontot és azt mondták okt.5 a leghamarabb.

De akkor van olyan is,hogy időpont nélkül odamegyek és ha jutott sorszám akkor fogadnak? Ezt azért mondhatta volna a hölgy!!

2009. szept. 22. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
A Bató-házban dr Vrastyák Péter: szerdánként 16:00-18:00. Én is hozzá járok, tüneményes ember, nagyon jó keze van, és nem az a futószalag-típus, nála akarok szülni. :-) Egy vizsgálat nála 5000 Ft, rákszűréssel 6000 FT, az ultrahang 3000 Ft. Nem kell bejelentkezni, csak sorba kell ülni, a második emeleten az Orvosi rendelők ajtó mögött, legbelül. Népszerű orvos, sokan vannak nála. :-)
2009. szept. 22. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, a Máv-rendelőben időpont nélkül nem fogadnak. Nekem egyszer csak a kezembe kellett volna nyomni a rákszűrés eredményét, ehhez meg be kellett volna odaltn jelentkezni, és rohadt hosszú sor állt, ami nagyon lassan moccant. Bejelentkezés nélkül szóba se álltak velem, lezavartak a portára. Mire meg ott sorra kerültem, már nem regisztráltak, nem engedtek be azért az egy nyavalyás papírért...
2009. szept. 22. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor holnap valószínű sorbaülök nála :)
2009. szept. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!