Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is volt ilyen helyzetben?

Más is volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

elmúlt 2 hétben reggelente eléggé rosszul voltam, késett a menstruációm ezért csináltam egy tesztet és pozitív lett, elmentem orvoshoz is és tényleg babát várok!

sajnos pár évvel ezelőtt az egyik petefészkemet el kellett távolítani, ezért mindig féltem h nem lehet babám!

mindenképpen meg fogom tartani, szerencsére anyagi helyzetünk is elég jó!

viszont amikor elmondtam a páromnak, nagyon váratlanul érte, ő még pár évet várni szertett volna és emiatt - bár engem is váratlanul ért, de én nagyon örültem neki- kicsit csalódott lettem!

más is volt úgy h a párja nem úgy fogadta a bejelentést ahogy ő gondolta v szerette volna?

24L

2013. ápr. 9. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
hogyne, nálunk is kiakadt, mert korábban összejött, mint gondoltuk:) de persze nem "bántott" és próbált velem nagyon kedves lenni, a jeget az első UH törte meg, azóta már mondhatni, büszke kispapa:))) én adtam neki egy második esélyt, mert azt mondta, nagyon sajnálja, hogy a bejelentés nem olyan volt, ill. az ő reakciója, ahogy mindig is szerette volna, így amikor már "jobban" volt, eljátszottam megint a bejelentést egy kis ruhával stb., nagyon örült neki:))
2013. ápr. 9. 13:33
 2/3 A kérdező kommentje:

ez tetszik újra eljátszottad:)

én nagyon csalódott lettem amikor nem láttam rajta az örömöt, mi nem terveztük, de már lassan 3 éve együtt vagyunk! és amikor bejelentettem neki a babát és így fogatta kibuggyantak a könnycseppjeim, akkor azt mondta h nem azért mert nem velem képzelte el a jövőt, meg velem akar családot, csak hirtelen jött ő még nem készült fel rá...

2013. ápr. 9. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem ne aggódj, nekik egyébként is más, nincsenek hormonok, poci...:) szerintem nem lesz gond belőle, legyél borzasztóan türelmes vele
2013. ápr. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!