Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek pozitív vagy negatív...

Ezek pozitív vagy negatív tesztek? Kissé homályos képek lettek és a teszt is elmosódott de itt nálunk mindenki azt mondja pozítiv. Tényleg az? Holnap megismételjem inkább?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 22. 14:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
En a masodik meg a harmadik kepen latok a rozsaszin pacaba egy masodik vonalat is de sajnos lehet nem jo ez a teszt. Az is lehet sok volt a vizelet de az is lehet sajnos, hogy selejtes maga a gyartmany. Szeritem ha van meg teszted holnap reggel meger egy probat.
2009. szept. 22. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
várd meg még megszárad,és akkor eltünik a háttér rózsaszín.Én látok valamit,de kérem a száraz kép fotót.Mikorra nem várod??
2009. szept. 22. 14:40
 13/20 A kérdező kommentje:
holnapra lesz másik teszt. Már késik! Ez egy Maria Romed két kazettás teszt volt. De már kidobtam. Holnap feltöltöm a másikat. Remélem azon már jó látható lesz a második csík.
2009. szept. 22. 14:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Én ugyan olyannak látom mindkét csíkot, viszont az elmosódásnak nem kellene ott lennie. Sztem babás vagy GRT! :) Azért töltsd fel az új tesztet is, de vigyázz, hogy a tesztablakra NE kerüljön vizelet! Ez milyen teszt egyébként? És mikorra nem várod? Van vmi tüneted?
2009. szept. 22. 14:54
 15/20 anonim ***** válasza:
én is látom a 2. és a 3. képen a csíkot, vagyis csíkokat!!! GRATULA!!!
2009. szept. 22. 15:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Tényleg kicsit elfolytak a dolgok, de szerintem is ez két csíkos teszt. Azért majd tényleg tedd fel a holnapit is, de szerintem az is két csíkos lesz! Mióta próbálkoztok? Tervezett a pici?
2009. szept. 22. 16:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Most mentem férjhez. Már egyszer voltam terhes de sajnos missed lett a vége. Még júniusban. Úgy terveztük hogy csak jövő hónaptól próbálkozunk de elragadtak az érzések. Igaz eléggé parázok de bízok benne hogy ezt a babát már a karjaimba tarthatom. Igen nagyon szeretném tiszta szívemből!
2009. szept. 22. 18:17
 18/20 Kriszta66 ***** válasza:
Én is ugy látom hogy ott a két csik. Remélem a következön már rendesen látszik , várom a képet.
2009. szept. 22. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Várjuk az eredményt! :))))))))
2009. szept. 23. 06:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Azon is látszik valami de nagyon halványan. Szóval nem küldöm el, mert a képen egyáltalán nem látszik. Egy világos nagyon rózsaszín egész vékony csík. De én most úgy lettem terhes ha az vagyok hogy nem is kellett volna hogy peteérésemnek legyen. Ez 15 napja történt!
2009. szept. 23. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!