Aki tud segítsen?!

Figyelt kérdés
Kb 5-6ik napom lehet ovu utan,es tegnap ota fadogal a hasam,mintha meg akarna jönni de csak jövöhet kedden kell,eddig nem szoktam ezt erezni csak menzesz elött 1nappal.ma mar a mellbimbom is faj,erzekeny.Akinek volt,van hasonlo tünete segitsen.

2013. ápr. 8. 23:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Fàjdogál *
2013. ápr. 8. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is iszonyatosan fajt a hasam de nekem ovu masnapjatol... Azt hittem megorulok, sose fajt az se ha megjott erre meg gorcsoldozni kellett... Nekem is fajt a mellem mindig mielott megjott de ez most mas volt mert csak a bimbok fajtak es kokemenyek lettek a melleim.. 4 negativ tesztem van akkor elhittem hogy nem vagyok babas, majd miutan kesett egy hetet ujra teszteltem az pozitiv lett es azota orom es boldogsag van. Az Fiammal mikor terhes lettem az mas volt. Csak aludni akartam allandoan.
2013. ápr. 9. 07:31
 3/7 anonim ***** válasza:
erre nem tud senki semmit írni...ha majd késik tesztelj....ha meg is fogant volna valami, ennyi idő alatt még be sem ágyazódhatott...
2013. ápr. 9. 07:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, elsö neked pedig gratulálok.Remélem nekem is lesz pozi tesztem nagyon örülnék:D
2013. ápr. 9. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Masodik vagyok

Drukkolok a poziert! Irj majd, hogy mi lett:)

2013. ápr. 9. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Koszi :)

Drukkolok neked en is a pozitiv teszthez. :)

2013. ápr. 9. 10:14
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm majd meg írom :D
2013. ápr. 9. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!