A gyulladás mennyiben befolyásolhatja a teherbeesést?
Ha úgyis vissza kell menned akkor a dokit kérdezd meg szerintem mennyi idő alatt tisztul ki. A másik kérdés tényleg fontos, mi is adogattuk át egymásnak a párommal, de a férfiak elég immunisak erre, ha biztosra akartok menni menjen el az urológiára. Oda ondót kell vinni (az én férjemnek is kellet), ez elég gáz, mert csak önkielégítéssel fogadják el az ondót, mivel sterilnek kell lennie. Persze nyilván megoldható, mindenki megoldja. Abból mindent kimutatnak, a férjemnek is ott derült ki egy -két baci, de nem gomba volt, hanem egy régi felfázásának
a maradványa. Mindenképp megéri, ugyanis én terhesség alatt gombás lettem (igaz nem a férjemtől, valószínű a hormonok) és emiatt nem tudtam szoptatni csak 2 hónapig, mivel terhesség alatt nem tudtak kikezelni (nem lehet bármit szedni) és szülés alatt valószínű elkapta a baba, gombás volt a szája, nekem utána a mellbimbóm, lehetetlen volt kikezelni, 40 fok volt. A végén a nyakamtól a lábamig gombás voltam és eltiltottak a szoptatástól mivel félő volt, hogy felülfertőződik és valami baci bekerül a babába a tejjel. Szóval teherbeesés előtt egy urológia nem árt.A nőgyógyászok általában a partnerrel nem nagyon foglalkoznak, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!