Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatex-el védekeztünk....

Pharmatex-el védekeztünk. Férjem vette a krémet, mondtam jó próbáljuk ki. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Mivel nem sok időm van, most felelőtlen voltam. Nem olvastam el magam a tájékoztatót amiben benne van, hogy nem szabad lefürödni előtte utána. Én szépen szokásos módon lefürödtem előtte és utána. Peteérés környékén is voltunk. Lehet, hogy terhes vagyok? Nem kell még megjönnie, és most már soha többet nem fogok ilyen hülyeségeket használni. Most néztem utána milyen nem jók ezek a Pharmatextek. Akarunk majd még egy gyereket, de most nagyon nem jönne jól. Hepa oltást kell kapnom sulis gyakorlat miatt, és most félek, mert azt a tipikus szurkálást érzem a hüvelyemnél, amit az eddigi két terhességnél is érzetem. Persze még van jó pár napom izgulni, mert csak 18 körül jön meg, de már kész vagyok ezek után.
2013. ápr. 8. 14:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Nem hinném egyébként hogy annyira szar ez a módszer.Akkor hogyan forgalmazhatják?

Régen is voltak spermicidek, mamám is azzal védekezett, és csak 1 gyereke lett, tervezetten.

Anya is használta, és neki is csak akkor lett gyereke, mikor akarta.

2013. ápr. 10. 14:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Talán rá is van írva, hogy 80 % védelmet nyújt! Szóval szar....:-S
2013. ápr. 11. 08:44
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg most már tudom én is, hogy sz.. Még ugyan nem tudom a hónap eredményét, de sokan lettek terhesek mellett. Lehet régen nem ilyen volt, mint a Pharmatex és nem is volt ilyen erős a szappan és társai. Én inkább ettől félek, hogy emiatt ment el a hatása, hogy fürödtem.
2013. ápr. 11. 12:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Remélhetőleg minden úgy alakul, ahogy szeretnéd! Majd azért ha van valami, megírhatnád!
2013. ápr. 11. 14:01
 15/22 A kérdező kommentje:
Írok majd, ha ott tartok. De gondolkodtam, hogy veszek a napokban egy tesztet, mert már tiszta idegbeteg vagyok. Pont a voltam bent a suliban, ha nem lesz Hepa oltásom elbukom egy évet a suliban emiatt. Hát, nem szeretnék emiatt csúszni.
2013. ápr. 11. 14:11
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Engerix oltás egyébként?

Mert az adható terhesen is.

A 80% azért nem olyan borzasztó. Nekem ne mondja senki. Én is a fürdés miatt mondom, hogy talán gond lehet.

2013. ápr. 11. 18:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de ha én nem szeretnék gyereket, akkor hogyne lenne borzasztó az a 80%-20%. 100 nőből 20 terhes marad! Ez nagyon nagy szám! Nem vagy komplett! Ez annak jó, aki úgy van vele, hogy nem baj ha becsúszik!
2013. ápr. 11. 20:02
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Aki úgy van vele, az megszakítással védekezik és még ott sem szoktak teherbe esni egyébként, pedig annak a hatékonysága pearlt nézve rosszabb.

Inkább ezzel van a baj, hogy előtte utána fürödnek és tényleg marha erős szappanok és tusfürdők vannak manapság. Elég kiindulni ezekből a fertőtlenítő szappanokból. Lassan bőre sem marad az embereknek tőle.

2013. ápr. 11. 20:20
 19/22 A kérdező kommentje:

Sajnos, én sem használtam volna, ha tudom, hogy ennyire rossz arányban véd. Most meggondolatlanok voltunk.

Nekem az asszisztens mondta a SOTE orvosijában, hogy nem adhatja be ha szoptatok vagy terhes vagyok. Hát, én csak a szoptatást vallottam be, de azt is már igazából abbahagytam, csak nem akartam neki megmondani a lehetséges terhességet, mert akkor nem engedett volna el most sem a gyakorlatra, ami hétfőn van...

2013. ápr. 11. 21:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Mostanában megjön érzésem van, remélem megjön, csak előbb.. Mondjuk van mág 9 nap, nem értem miért fájdogál, lehet felfáztam csak... De semmi más érzésem nincs. tesztelni nem fogok, mert ha nem jön meg akkor tudom mi a helyzet.
2013. ápr. 12. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!